JAK JSEM POTKAL BLAKA

JAK JSEM POTKAL BLAKA

Trenér družstva U16 Petr Svoboda, který se zúčastnil turnaje ve francouzském Chalon-sur-Saône, se během turnaje potkal na chvilku s našim bývalým hráčem Blakem Schilbem. O krátký zážitek se s námi podělil.  

Nesmím zapomenout předat všem nymburským basketbalistům, vedení klubu a svým bývalým příznivcům pozdrav od bývalého hráče „A týmu“ Blacka Schilba. Black v letošní sezóně hraje (za domácí klub) Elan Chalon. Potkal jsem se s ním v hale Grand Salle hned po našem prvém utkání s Bělehradem. Pozdravoval jsem ho od svých hráčů a on pozdravení opětoval. Moje angličtina není vůbec dobrá, kulantně řečeno slabá, ještě lépe, žádná! A tak po frázi: “ I´m pleased to meet you“(jsem rád, že Tě/Vás potkávám) jsem ještě přidal zdvořilostní „How are you doing?“ (jak se vede?).“Not too bad.“(není to špatné) zněla Blackova odpověď a následovalo „say hallo to all in the Nymburk“ (pozdravujte všechny v Nymburce). Black mi přislíbil, že se přijde odpoledne podívat, jak hrajeme utkání se španělským Hospitaletem, řekl jsem mu čas, ale jestli byl v hale nevím, protože hala je velká. Diváků a rodičů tam bylo mnoho. Ti všichni se turnajem velmi bavili, byla tam báječná atmosféra, ale příjemné pocity z toho všeho, ty se přeci musí zažít! Nám se to podařilo!

 Petr Svoboda

PS.: Omlouvám se všem lingvistům, protože nevím, jestli jsem použil správné výrazy a kdoví o čem jsem si vlastně s Blackem, díky mojí neznalosti anglického jazyka, vůbec povídal.



Pro osvěžení paměti: 

Dvojnásobný mistr České republiky Blake Schilb hrál v Nymburce dva roky v sezonách 2007/08 a 2008/09. Střelec, který miloval smečované koše, se do dlouhodobých statistik Mattoni NBL zapsal celkem 1249 body, což je více než 12 bodů/zápas. Celkem odehrál 2428 minut (průměr 23,5 minuty na zápas) ve 103 zápasech. 

Pár fotografií: 


Obrázek


Obrázek


Obrázek


Obrázek  


 
vloženo: 06.05.2010 02:07 / přečteno: 13059x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.