SOUTĚŽ O DVĚ PERMANENTKY

SOUTĚŽ O DVĚ PERMANENTKY

Protože máme radost z toho, jak náš tým vstoupil do nové sezony, rozhodli jsme se, že uděláme radost i vám. Věříme, že ji máte z výkonů samotných, ale co takhle dostat k tomu ještě permanentky. Stačí se na našem oficiální Facebooku zapojit do soutěže.

A jak tak učiníte? Pod tímto odkazem na Facebooku položte v komentáři dotaz Ladislavu Sokolovskému. Každý může položit jen jednu otázku, tak to dobře promyslete. Ale zase nevymýšlejte moc dlouho, kdyby totiž náhodou byly některé dotazy stejné, a zrovna budou výherní, cenu získá ten, který byl vložen dříve. Autory dvou dotazů, které nejvíce zaujmou jednočlennou porotu - generálního manažera ČEZ Basketball Nymburk Rudolfa Šimečka, odměníme každého dvěma permanentkami na sezonu 2015/2016. Snažte se tedy zaujmout originalitou a vtipem.


I když tentokrát nevyhrajete, není důvod k zoufalství. Soutěž totiž bude pokračovat a budete mít možnost i dále vyhrávat lístky na jednotlivé zápasy. Láďa totiž na obě výherní otázky odpoví a předá štafetu dál. A to tak, že si vybere někoho z A týmu, komu budete později na Facebooku klást své dotazy. Zároveň se Sokol změní v porotce a vybere vítěze a tím zároveň otázky, které zodpoví jeho následovník. A štafeta s rozhovory pak bude tímto způsobem pokračovat dál po celou sezonu.


Tak přejeme hodně fantazie a štěstí při vymýšlení toho správného dotazu. Soutěž o dvě permanentky a následnou štafetu vykopáváme právě teď!


Pravidla soutěže


Obecná ustanovení:

·         Soutěž začíná jejím zveřejněním na FB profilu ČEZ Basketball Nymburk a končí ve středu 28. října 2015 ve 22.00.

·         Soutěže se mohou účastnit obyvatelé České republiky starší 18 let.

·         Pořadatel si vyhrazuje právo smazat ze soutěžních komentářů příspěvky, které jsou v rozporu s právními předpisy nebo dobrými mravy.


Mechanika:

·         Účastník se do soutěže zapojí komentářem k soutěžnímu příspěvku na facebookovém profilu ČEZ Basketball Nymburk (www.facebook.com/BKNymburk).

·         Dva výherce na základě originality a vtipnosti komentáře vybere klub.

·         Výherci budou oznámeni na facebookovém profilu ČEZ Basketball Nymburk ve čtvrtek 29. října.


Ceny:

·         2x2 permanentky na domácí zápasy ČEZ Basketball Nymburk.


Závěrečné prohlášení:

·         Soutěž organizuje ČEZ Basketball Nymburk.

·         Organizátorem není společnost Facebook. Se soutěží není Facebook spojen ani jinou formou (sponzoring, administrace soutěže apod.), společnosti tedy nevznikají ze soutěže žádné závazky vůči účastníkům.

·         Výhru není možné vymáhat právní cestou.


Svou účastí v soutěži účastník potvrzuje souhlas s pravidly.

 
vloženo: 21.10.2015 15:46 / přečteno: 7453x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.