DRUHÝ PŘÍPRAVNÝ ZÁPAS

DRUHÝ PŘÍPRAVNÝ ZÁPAS

Zítra v úterý od 18:00 hodin začneme druhé přípravné utkání, první domácí. Soupeřem nám budou Medvědi, co se potkali u Kolína.

„Obvyklý soupeř s jiným trenérem,“ poznamenal Petr Benda k sparingpartnerovi. Jak jistě dobře víte, novým trenérem Kolína je Pavel Beneš, poté, co odešel z naší Basketbalové akademie a v týmu Kolína zahájí svou první sezonu jako kouč týmu NBL. Na svého bývalého spoluhráče ze sezony 2007/08 se Petr Benda těší: „Beny byl chytrý hráč a bude i chytrý trenér. Myslím ale, že pro přípravný zápas neodhalí všechny své trumfy, že si ještě něco nechá až na ligu.“

 

To, že Petrův bývalý spoluhráč už přešel na trenérskou stranu, nechává nymburského pivota v klidu. „Už když byl mým spoluhráčem, byl o deset let starší. Mně ještě čtyřicet nebylo,“ zdůraznil s potěšením osobní zájmeno a číslovku Benda. 

 

Na zápas s Kolínem nám budou stejně jako na první zápas proti Jindřichově Hradci chybět reprezentanti, kteří jsou v Rumunsku. Do zápasu se pravděpodobně zapojí Tomáš Vyoral, naopak může chybět Pavel Pumprla , který si lehce natáhl sval. „Uvidíme po zítřejším dopoledním tréninku,“ neprozradil nic trenér Amiel o tom, který hráč nastoupí. Nicméně borců bude dostatek. V záloze jsou čtyři junioři, kteří budou připraveni do utkání naskočit.

 

Jaké je největší očekávání našeho trenéra od přípravného zápasu? „Rád bych viděl zlepšení našeho výkonu. To považuji za nejdůležitější,“ řekl Oren Amiel. „My jsme stále v plné přípravě. Ani před zápasem není upravený program, ovšem to samé bude mít i Kolín,“ rozvažuje Benda, přesto si myslí, že se bude hrát hodně v rychlosti. „Stejně jako v minulé sezoně chceme, aby nás zdobil rychlý protiútok,“ dodal.

 

Pochopitelně se nabízí otázka, zda bude Kolín těžším soupeřem než byl Jindřichův Hradec. „Nevím, uvidíme na hřišti v úterý večer,“ nespekuloval trenér Amiel. „Ani nevím, kdo přišel do Kolína nový…  Machy tam je, Machy je stálice,“ pobavilo nymburskou legendu Petra Bendu a pokračoval stejně jako trenér: „Předpokládám, že to bude silnější soupeř než Jindřichův Hradec, ale uvidíme až na hřišti.“

 

Zopakujme, že zápas proti Kolínu, na který je vstup zdarma, začíná ve Sportovním centru v 18:00 hodin.

 
 
 
vloženo: 04.09.2017 18:23 / přečteno: 8524x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.