NADSTAVBA SKONČILA

NADSTAVBA SKONČILA

Dnešní dohrávkou 3.kola nadstavby skončily zápasy ve skupině A1 a od středy začínají zápasy play-off na jejíž konci bude znám Mistr ČR. 

V posledních dvou zápasech našeho týmu proti Novému Jičínu a proti Ostravě již z hlediska pořadí týmů o nic nešlo. Naše první místo, stejně jako páté Ostravy a šesté Nového Jičína už bylo dáno před těmito zápasy. Až na jednu dvojici jsou už také známé dvojice týmů, které se potkají ve čtvrtfinále. 
  • Nymburk narazí na USK Praha, tým, který v předkole play-off vyřadil o místo lepší Kolín rozdílem tří bodů 2:0 na zápasy. Ve čtvrtfinále se oba týmy Nymburk a USK potkaly dvakrát. V sezoně 2001/02 jsme vyhráli 3:1 a v sezoně 2008/09 to bylo 3:0. 
  • Prostějov čeká, zda jeho soupeřem bude Opava nebo Brno. Oba dva týmy (Opava a Brno) si zatím hájí domácí neporazitelnost, a proto o postupujícím rozhodne až třetí zápas v Opavě. Větší šance na postup má po základní části sedmá Opava, ale....
  • Pardubice se potkají s Novým Jičínem. I když se zdá, že postupující je jasný, Nový Jičín je tým, který dokáže trápit každého soupeře. Oba dva kluby se potkaly v play-off v posledních deseti letech již v sezoně 2005/06. Tehdy bylo jejich pořadí obrácené a vyhrála Mlékárna Kunín 3:1 na zápasy. 
  • Děčín bude hostit v kilometrově nejvzdálenějším čtvrtfinále Ostravu. I když oba týmy dělí skoro 500 km po silnici, v tabulce to jsou sousedé. Jejich vzájemný souboj bude reprízou čtvrtfinále ze sezony 2008/09, které vyhrál Děčín 3:1. V této sezoně šel Děčín ze třetího místa.  
 
vloženo: 23.04.2011 22:22 / přečteno: 15995x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.