VE STŘEDU STARTUJE PLAY-OFF

VE STŘEDU STARTUJE PLAY-OFF

Ke čtvrtfinálovým zápasům se probojovala opět družina trenéra Scalabroniho a jeho USK teď od středy bude překvapit náš tým.  


S týmem USK jsme se ve čtvrtfinále potkáme potřetí. Ve dvou předchozích sériích jsme zvítězili. Poprvé v sezoně 2001/02 v poměru 3:1 a v předminulé sezoně (2008/09) bylo vítězství o jeden zápas rychlejší. Vysokoškoláci chyběli od sezony 2000/01 v play-off zatím jen třikrát a to v letech 2005-2007. 
V roce 2002 to byla sezona, kdy se USK vzpamatovávalo ze ztráty hlavního sponzora ERPET. Jako úřadující mistr se probojoval "pouze" na šesté místo a s Nymburkem, který byl po nadstavbě třetí, vyhráli o bod třetí zápas na palubovce Nymburka. Naše série s USK byla jako jediná čtyřzápasová toho roku a v průměru jsme vyhráli jen o 9 bodů, ovšem díky dvěma venkovním zápasům, které skončily o 13 resp. 22 bodů. Domácí utkání byla utrápená. První jsme vyhráli o dva body a třetí o bod prohráli.      
V sezoně 2008/09 bylo naše vítězství v sérii o mnoho výraznější, však už jsme byli v play-off mnohem zkušenější. V průměru jsme soupeře poráželi rozdílem více než pětadvaceti bodů, přičemž nejvýraznější vítězství jsme zaznamenali opět v zápase na Folimance a to o 33 bodů (103:70). 

POZOR
Oba zápasy čtvrtfinále můžete shlédnout za jedno vstupné. Stačí, když si vstupenku z prvního ponecháte i na zápas příští středu a v pokladně jí vyměníte za novou.  

Na názor před utkáním jsme se zeptali také trenéra Ginzburga, pro kterého to bude pochopitelně první play-off ve funkci hlavního kouče, avšak páté na lavičce Nymburka.   
"Po úspěšném ukončení nadstavby, kde jsme skončili na prvním místě, vstupujeme do play off. Náš soupeř má ve svém středu spoustu talentů a kvality a dovedl připravit nepříjemné chvíle pro spoustu týmů z vyšších míst tabulky. Nicméně je jasné, že vstupujeme do utkání jako favorité a tuto roli musíme splnit. Jsme plně připraveni a čtvrtfinálovou sérii chceme úspěšně začít a co nejdříve dokončit. Jsme v play off a v něm není prostor na jakékoliv zaváhání či nekoncentraci. Do utkání vstoupíme soustředěně a agresivně a věřím, že ho dovedeme do zdárného konce."

 
vloženo: 26.04.2011 15:54 / přečteno: 12972x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.