DESÁTÉ VÍTĚZSTVÍ V A1

DESÁTÉ VÍTĚZSTVÍ V A1

I v zápase proti Pardubicím jsme nastříleli stovku a domácí jsme porazili 100:68. 

Jen na začátku první čtvrtiny se domácí hráči Pardubic drželi a dokonce byli i po určitou dobu ve vedení. Naši hráči po nedělním obědě chvíli hledali přesnější střeleckou mušku. Nedařilo se nám několikrát skórovat i z jednoduchých pozic. Naopak domácí dobře využívali volný prostor za clonami a několika koši z této situace se dokázali prosadit. Na straně Pardubic stálo i trochu štěstí, když ve třech případech trefili koš o desku. Na naší straně se nejvíce snažil Tomáš Pomikálek a po jeho trojce na 14:18 si vzal trenér Bohunický oddechový čas. Do konce první čtvrtiny jsme si uhájili čtyřbodový náskok.

Na počátku druhé čtvrtiny jsme zrychlili nejen přechod do protiútoku, ale rychlejší byly také naše přihrávky a domácí ztráceli kontakt. Po dvou minutách se rozdíl dostal na deset bodů. Na straně Pardubic se do problémů s fauly dostal pivot Nelson. Po 13 minutách měl už tři fauly. Naši hráči na tom byli podstatně lépe. Dva fauly měl na svém kontě jen Drew Naymick. Domácí se drželi především díky aktivitě Čarneckého, kterého označil Oren Amiel za motor týmu. Černou práci odváděl Šoula, který díky aktivitě sbíral na sebe fauly. Ve střední části držel desetibodový náskok našeho týmu především Benda, který využíval rychlého protiútoku a výborných přihrávek svých spoluhráčů. Díky tomu se dostal náš pivot na deset bodů. V závěru jsme díky dvěma nepodařeným přihrávkám, které přišly po zbytečně komplikované akci, Pardubice pustili na rozdíl sedmi bodů (39:46). Do konce prvního poločasu jsme dokázali zaokrouhlit počet nastřílených bodů na padesát. Nejlepším střelcem našeho týmu byl Pomikálek (13), na straně Pardubic Čarnecký s 8 body.

Na počátku třetí čtvrtiny sbíraly oba týmy především fauly. Za 90 vteřin měly obě strany po dvou faulech, ale ukazatel skóre se nepohnul. První body zaznamenal Nelson (41:50), ale pak se naši rozstříleli a během dvou minut se skóre změnilo na 41:59. Naši hráli jednoduše, často zaznamenali koše po přesilových situacích a obrana domácích už nedokázala odolávat. I když jsme v prvních dvou minutách nedali ani bod, nakonec jsme v této části zápasu zaznamenali celkem 28 bodů. Úspěšnost naší střelby za dva body byla impozantních 79%.

Poslední čtvrtinu jsme začali třemi trojkami za tři minuty na ve 34.minutě jsme vedli o třicet tři bodů (56:89). Do konce zápasu se už náskok držel kolem třicítky. Stovku minutu a půl před koncem dosáhl z trestných hodů Houška. 

 
vloženo: 14.04.2013 16:31 / přečteno: 8778x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.