NEPŘIJEDOU PŘEDEM PORAŽENI

NEPŘIJEDOU PŘEDEM PORAŽENI

Co řekli trenéři před třetím zápasem semifinálové série? 

Ronen Ginzburg
Očekáváte poslední semifinálové utkání?

Doufám. Nebude to lehké. Pardubice k nám určitě přijedou odehrát tvrdé utkání, ve kterém se budou snažit nám nenechat nic zadarmo.

Myslíte si, že nám ještě mohou být něčím nebezpeční?

Víte, může se stát cokoliv. Rozhodně k nám nepřijedou předem poražení. Byl by to jejich poslední zápas sezony a oni udělají vše proto, aby nebyl. Nevzdají nic dopředu, to ani náhodou. My si musíme udržet víru v naši dobrou hru, kterou teď praktikujeme. Jakékoliv podcenění nás může stát zápas a to bychom neradi dopustili.

Před třemi lety jsme přesně jako dnes vedli nad Pardubicemi 2:0 na zápasy a pak jsme prohráli třetí domácí zápas. Vzpomínáte si na to?

Moc dobře si to pamatuju. Opakování stejné situace bychom neradi připustili. I když vedeme a série se zdá být jasná, musíme stále držet hlavy nahoře a být připraveni jít do zápasu stejně koncentrovaně, jako jsme šli do těch předešlých.

Jak jste připravoval tým po mentální stránce, aby nedošlo k nějakému podcenění Pardubic?

Je to přesně tak. Schopnosti na to máme, jde jen o to nic nepodcenit. Neustále to na tréninku opakuji a mám dobrý pocit, že hráči vědí, o čem mluvím. Jakékoliv podcenění by se nám mohlo krutě vymstít. Pardubice mají dostatečně zkušený kádr, aby dokázali potrestat jakoukoliv naši nekoncentrovanost nebo laxní přístup.

Sledujete situaci v týmu Pardubic? Máte nějaké informace, zda-li nastoupí zranění Kotas s Čarneckým? Tedy důležití hráči soupeře.

Přiznám se, že nemám. Věřím, že i když nastoupí, nedovolíme Pardubicím prodloužit sérii a postoupíme do finále už po třetím zápase.


Trenér Bohunický se na webových stránkách Pardubic vyjádřil takto: 
I v tomto třetím utkání musíme počítat hned na začátku s velkou agresivitou nymburských hráčů. Přesně takhle vstoupili do pátečního druhého zápasu v Pardubicích a s tímto záměrem, rozhodnout co nejdříve, určitě půjdou i do následujícího duelu.
Naším cílem bude najít zbraň na soupeřovu agresivní obranu, chtěli bychom zlepšit práci na útočné polovině hřiště. Celkově bychom se rádi odrazili od druhého poločasu druhého zápasu, kdy jsme s Nymburkem dokázali hrát vyrovnanější partii, hlavně díky zlepšené hře v přechodové fázi, ale i v obranné činnosti.
 

 
vloženo: 14.05.2013 08:29 / přečteno: 9292x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.