NBL S NOVÝM NÁZVEM

NBL S NOVÝM NÁZVEM

Do nové éry míří ve své 23. sezoně nejvyšší česká soutěž mužů, Národní basketbalová liga, která pro ročník 2014/15 ponese jméno nového generálního partnera. Tím se stal druhý největší pojišťovací ústav na tuzemském trhu, Kooperativa pojišťovna z Vienna Insurance Group.

"Jsme rádi, že Kooperativa věří basketbalu. Pro nás je to zároveň šance spojit se s jednou z top českých firem. A protože jde o nadnárodní společnost, můžeme díky ní propagovat basketbal na vyšší úrovni," řekl k novému partnerství prezident ČBF a spolumajitel ČEZ Basketbal Nymburk Miroslav Jansta.


"Chceme ale, aby naše spolupráce byla oboustranně výhodná a Kooperativa mohla i díky NBL propagovat své produkty.


Pojišťovna Kooperativa přichází k NBL po 16leté spolupráci ligy se společností Mattoni. "Ta má teď jiné priority. Nicméně s ní jednáme o zapojení do projektu Středoškolské ligy, kterou bychom chtěli znovu obnovit," vysvětlil Jansta.


Bříza změnu hlavního sponzora ligy označil jako bombastickou novinku. "Jsem příchodem Kooperativy nadšený. A pokud by s námi zůstala také 16 let, bylo by to úžasné," uvedl předseda ALK, podle nějž zhruba za měsíc a půl bude hotové i nové logo NBL a celá vizualizace spojení s novým partnerem. Bříza zároveň dodal, že od letošní sezony se liga o svou marketingovou propagaci a PR bude starat ponejvíce sama, byť nevyloučil podporu specializované agentury.


Kooperativa podle svého marketingového ředitele Milana Medka po 11 letech partnerství s extraligou volejbalistů hledala nové pole působnosti ve vrcholovém sportu. "A proto jsme se dohodli s Národní basketbalovou ligou, neboť se i dál chceme profilovat v oblasti sportovního sponzoringu."

 
vloženo: 22.09.2014 16:57 / přečteno: 9550x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.