CO CHYSTÁME NA PRVNÍ FINÁLE

CO CHYSTÁME NA PRVNÍ FINÁLE

Třinácté nymburské finále se kvapem blíží, a proto nastal čas vám prozradit, co vše pro vás kromě basketbalu chystáme, abychom vám sportovní zážitek zpříjemnili. Je toho dost, doprovodný program je opravdu bohatý a radost z něj budou mít i vaše děti. První finále s BK Děčín začíná ve Sportovním centru ve středu 13. května v 17.30. Vyplatí se ale přijít dřív.

Pro děti bude před halou stát NAFUKOVACÍ HRAD RADIA BLANÍK, aby se mohli před zápasem pořádně vyblbnout. Proto je nenechávejte doma a vezměte je sebou na finále. Pokud s nimi přijdete mezi prvními, dárek vás nemine a to ne jeden. Prvních 50 dětí totiž dostane CUKROVOU VATU ZDARMA. Pokladna se otevírá v 16.15, ale cukrová vata se na špejli začne točit už v 16.00. Nafukovací hrad bude stát již od 15.30.


Tím ale výčet našich dárků pro vás zdaleka nekončí. Prvních 100 diváků dostane opět CHIPSY LAYS. Prvních 200 návštěvníků zápasu pak ZMRZLINU MROŽ. Prvních 500 příchozích obdrží od našich hostesek fandící TLESKÁTKA, aby v hale pomohli vytvořit tu pravou finálovou atmosféru.


A co chystáme na samotný zápas? Po nástupu hráčů zazní  ČESKÝ HYMNA V PODÁNÍ NAŠICH TRUMPETISTŮ. Budeme rádi, když je zpěvem podpoří kdokoli z vás. Čím více hlasivek se přidá, tím lépe. Po hymně vhodí hráči do hlediště mezi diváky PODEPSANÉ MÍČKY MOLTEN a zápas může začít.


V přestávce mezi první a druhou čtvrtinou bude oceněn úspěšný tým naší Basketbalové akademie, který ve své kategorii U17 vyhrál o uplynulém víkendu v Nymburce titul Mistra České republiky. Na poločas si pak pro vás delší vystoupení nachystají naše PRAGUE STARS CHEERLEADERS, které momentálně můžete vídat i při pražských akcích MS v hokeji jak v hale, tak i ve fanzónách.


Po druhé čtvrtině proběhne POLOČASOVÁ SOUTĚŽ. Naše cheerky vyberou dva dětské soutěžící, kteří si to pak mezi sebou rozdají ve slalomu s míčem na délku palubovky. Ale pozor… ve velkých basketbalových botách. Prague Stars Cheerleaders pak vyplní i přestávku mezi druhou a třetí čtvrtinou. Po zápase pak vyhlásíme MVP ZÁPASU.

 
vloženo: 07.05.2015 20:40 / přečteno: 8540x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.