V SOBOTU JIŽ SE SANT-ROOSEM

V SOBOTU JIŽ SE SANT-ROOSEM

Basketbalisty Nymburka čeká v sobotu od 17.00 již čtvrtý přípravný zápas. Na domácí palubovce Sportovního centra přivítají tým BK JIP Pardubice. Poprvé by se měl fanouškům ukázat i Howard Sant-Roos, letní kubánská posila.

Stále bez svých pěti reprezentantů i hlavního kouče Ronena Ginzburga se Nymburk utká s ambiciózním soupeřem, který má za cíl konečně postoupit do finále KNBL. K jeho splnění si pořídil několik zvučných posil, z nichž nejen výškou vyčnívají oba podkošoví hráči Kamil Švrdlík a exnymburský Radek Nečas. Druhý jmenovaný osminásobný český šampion je však také s reprezentací na Eurobasketu, byť ne v roli hráče, ale manažera týmu.


Pardubice mají za sebou zatím dva přípravné zápasy se slovenskými týmy (v pátek sehrají třetí s rakouským Gmundenem) a oba vyhrály. V prvním porazily Inter, za který nastoupil i Radoslav Rančík (30 bodů) a ve druhém Svit. Nyní narazí na nekompletní Nymburk.


„Je to náš čtvrtý zápas, takže už jsme se v přípravě někam posunuli. Chceme pokračovat v procesu zlepšování se jak po fyzické, tak i po basketbalové stránce. Proto je pro nás důležité, abychom v zápase podali lepší výkon, než v těch předchozích,“ uvedl asistent Oren Amiel, který v nepřítomnosti Ronena Ginzburga vede tým.


„Jako každý zápas je pro nás důležitý i výsledek, protože Nymburk se musí snažit pokaždé vyhrát, ale po dvou týdnech přípravy je pro nás důležitější způsob hry. Také konečně uvidíme hrát zápas Howieho,“ doplnil Oren Amiel směrem k plánovanému prvnímu nasazení Howarda Sant-Roose.


Utkání s Pardubicemi začíná ve Sportovním centru v sobotu v 17.00 a opět je zdarma otevřené pro veřejnost.

 
vloženo: 10.09.2015 18:42 / přečteno: 8628x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.