BASKET 4 FUN ZAČNE 2. SEZONU

BASKET 4 FUN ZAČNE 2. SEZONU

Nová sezona hlasitě klepe na dveře a s ní i pokračování úspěšného projektu Basketball For Fun. I v ročníku 2015/2016 si tak budete moci přijít zahrát jen tak pro zábavu, avšak pod vedením kvalifikovaných nymburských trenéru. Patronát nad novou sezonou B4F převzal Ladislav Sokolovský. Začínáme 4. října v hale ZŠ Komenského v 19.00.

Legenda nymburského basketbalu Ladislav Sokolovský se ihned po skončení hráčské kariéry vrhnul na trénování a stal se členem trenérského týmu BA Nymburk, kde převzal tým U17. Jedenáctinásobný mistr ČR tak svou přítomností jednak jako patron, a zároveň i jako kouč, Basketball For Fun několikrát obohatí.


„Když jsem dostal nabídku stát se letošním patronem, neváhal jsem ani minutu. Basketball For Fun je unikátní projekt který již druhou sezonu nabízí zdarma sportovní vyžití všem, kteří nejsou organizováni v žádném oddílu a mají zájem hrát. Věřím, že ti, co se již zapojili, budou pokračovat a zároveň, že přilákáme nové účastníky a podpoříme jejich vášeň pro basketbal,“ uvedl Láďa Sokolovský, který potvrdil svou účast již na prvním setkání. „Moje koleno sice ještě není úplně v pořádku, ale rád si přijdu s ostatními zahrát,“ uvedl v Nymburce populární Sokol.


Basketball For Fun bude mít stejně jako v minulé sezoně zázemí v hale ZŠ Komenského v Nymburce, a to každou neděli od 19 do 20.30 (4. říjnem počínaje), pod vedením kvalifikovaného kouče z BA Nymburk. Po domluvě tak bude i letos možnost modelových tréninků. B4F je určen všem, tedy mužům i ženám starším 15 let.

 
vloženo: 12.09.2015 16:01 / přečteno: 7788x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.