LIGOVÝ HIT V DĚČÍNĚ

LIGOVÝ HIT V DĚČÍNĚ

V pátek v 18.00 čeká KNBL atraktivní souboj prvního s druhým. Do Děčína přijede Nymburk a nepůjde mu o nic jiného, než výhrou vykročit za prvenstvím po základní části a tudíž i nejvýhodnější pozicí před play off.

Dvanáctinásobný mistr byl po prohře v Pardubicích dlouho za Děčínem, ale Válečníci několika prohrami své průběžné vedení ztratili, zatímco Nymburk už od své dosud jediné prohry jenom vyhrával, i když samozřejmě při své čtvrtinové vytíženosti odehrál mnohem méně zápasů. V cestě za prvním místem po základní části však stojí ještě jedna překážka a tou je právě Děčín. Pokud u něj Nymburk v pátek vyhraje, cesta do play off z prvního místa bude volná.


„Je to zřejmě zápas, ve kterém nám půjde o zajištění prvního místa po základní části, s tím se nedá než souhlasit. Zápas chceme zvládnout v naší režii a použít zbraně, které máme. To znamená důslednou obranu, rychlou přechodovou fázi a dobrý pohyb míče,“ uvedl asistent hlavního trenéra Nymburka Lubomír Růžička.


„Utkání v Děčíně je pro nás velkou výzvou. Soupeř je na druhém místě, jeho domácí prostředí je bouřlivé a nečeká nás nic snadného. My se samozřejmě budeme snažit na to hráče co nejlépe připravit,“ poukázal Luboš na tradičně horkou děčínskou půdu.


„Hra Děčína se opírá o velkou týmovost, ať už na obranné či útočné polovině. Ve svém prostředí je velmi agresivní na útočném doskoku, což je činnost, na kterou si musíme dát velký pozor. Chceme hrát naší hru, protože kvalita soupisky i jednotlivých hráčů by měla být naší výhodou,“ dodal nymburský asistent před zápasem.

 
vloženo: 03.03.2016 20:47 / přečteno: 8269x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.