HRÁČI: BYLA TO TÝMOVÁ VÝHRA

HRÁČI: BYLA TO TÝMOVÁ VÝHRA

Máme pro vás ohlasy aktérů nedělního souboje VTB ligy s Cmoki Minsk, který se hodnotil dobře především domácímu Nymburku.

Chasson Randle
Nebyl to nejhezčí zápas, ale máme výhru. Všichni kluci hráli tvrdě a snažili se zápas vyhrát, což byl náš jasný cíl. Máme za sebou už velkou část sezony a soutěž máme rozjetou dobře. Teď musíme vydržet takhle bojovat až do konce, zkoušet se zlepšovat a pak play off přijde.

Howard Sant-Roos

Musíme zůstat soustředění a bojovat dál. Pořád je před námi ještě velký kus sezony a čeká nás spousta dobrých týmů. Dnes jsme ve třetí čtvrtině vypadli z role. Po přestávce jsme nehráli tvrdě a platili jsme za to. Pak jsme se ale více začali soustředit na to, co chceme hrát. Hráči, kteří přišli z lavičky, naši hru hodně podvedli a je potřeba jim za to poděkovat. Byla to týmová výhra.

Maxime de Zeeuw

Hodně brzo jsem měl problém s fauly, takže jsem strávil dlouhou dobu na lavičce. Když jsem přišel zpět do hry, chtěl jsem něčím přispět. Podařilo se mi trefit nějaké střely po dobrých přihrávkách od spoluhráčů. V obraně jsem se snažil hrát co nejchytřeji a dnes to fungovalo. Nebyl jsem ale na palubovce sám. Byl to týmový zápas a jako tým jsme ho ve čtvrté čtvrtině vyhráli.

Garrett Stutz (Minsk)
Před zápasem jsem se cítil dobře, ale pak jsem ho neodehrál bůh ví jak. Nymburk má skvělý tým a hrál opravdu kvalitně. V každé části hry nás přehrál, jak v obraně, v útoku, tak i v přechodové fázi. Potvrdil, že má velmi dobrou sezonu.

Jaká je tvoje sezona v Minsku?

Ze začátku se mi hodně dařilo. Sezona začala dobře, bohužel v prvním zápase proti Nymburku jsem se zranil. Od té doby stále pracuji na tom, abych byl stoprocentně zdravý, ale občas mám problém. Musím bojovat a poprat se s tím.

Ronen Ginzburg
Celá zápas jsme odehráli velmi dobře v obraně. Nebylo to ale snadné vítězství. Nebýt našich hloupých ztrát na začátku třetí čtvrtiny, mohli jsme si to udělat jednodušší. Ale tým ukázal charakter a vrátil se zpátky. Uhráli jsme důležitou výhru v boji o play off. Postrádali jsme Juliana, ale vyrovnali jsme se s tím. Takový Petr Benda ukázal, že se s ním pořád musí počítat. Přidal do naší hry hodně snahy.

Igor Griščuk (kouč Minsku)
V první řadě musím Nymburk ocenit. Je to hodně solidní tým s kvalitními hráči. Jsou mladí, agresivní a kouč používá širokou rotaci. Co se táče naší hry, tak jsem spokojený s obranou. Dostat venku pouze 75 bodů, je úspěch. Ale v útoku jsme nedali volné střely a zůstali na pouhých 61 bodech. To je špatné a nemůže to stačit na nikoho.
 
vloženo: 29.02.2016 17:09 / přečteno: 7508x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.