PROGRAM FINÁLOVÉHO ZÁPASU

PROGRAM FINÁLOVÉHO ZÁPASU

V duchu nového systému play-off, se letos v Nymburce odehraje pouze jediný finálový zápas. Pojďte si ho naplno užít. I tentokrát jsme pro vás ve Sportovním centru přichystali bohatý doprovodný program, který ozdobí řada hostů či soutěží pro diváky.

Předně připomeňme, že začátek zápasu je v úterý 23.května lehce po půl sedmé. Hala se otevírá v 17:30 a prvních 200 příchozích obdrží zmrzlinu od Primy. Stejně tak si budete moc posloužit tleskátky s finálovým motivem, aby kulisa byla ještě více bouřlivá.
 

Partnerem utkání je Město Nymburk a nymburský Postřižinský pivovar. Hostem, jenž vhodí úvodní slavnostní rozskok, bude bývalý hráč a trenér Vlastimil Polák, který se letos dožívá úctyhodných devadesáti pěti let.  

 

Českou státní hymnu přednese sólistka opery Národního divadla v Praze paní Sylva Čmugrová. Před zápasem vhodí hráči do hlediště podepsané míčky Molten.

 

V přestávce mezi první a druhou čtvrtinou a při oddechových časech vystoupí cheerleaders Queennies. V poločase je navíc doplní tříminutové taneční vystoupení členů taneční školy Easy Dance 2000. Soutěže obstarají populární „křesla“ o věcné ceny. Dojde také k ocenění mládežnických družstev U13 a U17. O přestávce mezi třetí a čtvrtou čtvrtinou proběhne v této sezoně naposledy soutěž s firmou BARTON o 10.000,- Kč. Tuto částku si odnese ten, kdo se první trefí z půlky hřiště.  

 

Každý dospělý návštěvník dostane plechovku Svátečního speciálu o síle 14˚. Pro sběratele bude ve stánku FanShopu k dispozici ještě několik desítek plechovek Svátečního speciálu. Zakoupit je bude možné za 20,- Kč. Po celé utkání se bude na stánku točit zdarma pro dospělé nymburské pivo a pro děti limonáda.

 

Po skončení utkání dojde k vyhlášení MVP utkání a pak se budou předávat zlaté a stříbrné medaile a pohár pro vítěze Kooperativa NBL.

 
 
vloženo: 20.05.2017 15:31 / přečteno: 9208x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.