OD STŘEDY 21.3. ODVETY A1

OD STŘEDY 21.3. ODVETY A1

Ve středu se otevřou brány odvet v nadstavbových skupinách A1 i A2 a týmy budou bojovat o co nejlepší místo na startovním roštu před play-off. Nás už delší dobu nemůže z prvního místa nikdo sesadit, a tak nám ve Svitavách půjde především o prestiž.

„V pondělí jsem byl nadšený z energie, kterou naši hráči dali do zápasu s Pardubicemi a pevně věřím, že jim vydrží stejná energie i v zápase proti Turům. Jak vždy říkám, náš středeční soupeř má schopnosti hrát dobrý basketbal hlavně na domácí palubovce a my to musíme respektovat. Naším cílem je pokračovat na vítězné cestě českou ligou,“ poznamenal ke středečnímu zápasu trenér Oren Amiel.

 

Se Svitavami jsme se utkali letos již čtyřikrát. Třikrát v lize a jednou v semifinále Českého poháru. Dva z ligových byly velice těsné, především ten poslední, který jsme absolvovali před necelým měsícem. Byl to však první zápas po reprezentační pauze a jak ukázal poslední duel s Pardubicemi, nabýváme zase solidní formy. Naopak na první pohled nejjednodušším bylo utkání v semifinále Českého poháru, ve které jsme Svitavy spláchli 111:59. Pravdou je, že domácí si už ve druhém poločase šetřili síly na nedělní zápas o bronz.

 

Z našich hráčů se střelecky nejvíce daří Kendricku Rayeovi, který zaznamenal třikrát třináct bodů a jednou jedenáct. Se 44 body je v závěru Boris Barać a o bod méně zatím zatížil konto Svitav Jaromír Bohačík. Petr Benda nastřílel 34, ale ten už žádné další letos přidá, a pokud se Svitavy nedostanou v play off do kontaktu s námi, ani Dardan Berisha nepřidá více než 27, které stihl ve dvou utkáních, protože bude chybět i v nadcházejícím zápase.

 

Tentokrát má jubilejní dvacátý vzájemný zápas ve Svitavách úvodní rozskok až ve 20 hodin a sledovat jej budete moci na serveru TVCOM.cz.   

 
vloženo: 20.03.2018 22:05 / přečteno: 6375x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.