DODATEK K ROZHOVORU

DODATEK K ROZHOVORU

Rudolf Šimeček: "Rád bych pouze v krátkém dodatku k mému rozhovoru reagoval na vlnu zájmu, která se zvedla po uveřejnění mého rozhovoru na našem oficiálním webu a basketbalovém portálu nbl.cz."

V reakcích na naše kroky po utkání s Novým Jičínem nám jsou podsouvány věci, které jsme nikdy neřekli a rozhodně nechceme, aby naše stížnost na rozhodčí vyzněla ve stínu těchto mylných domněnek.

 

Nikdy jsme nezpochybnili výhru Nového Jičína, plně ji respektujeme, stejně tak jako respektujeme celý tým Nového Jičína, jeho vedení a fanoušky. Naše výhrady směřovaly pouze k úzké skupině fanoušků, která dle našeho názoru reagovala za hranicí slušného chování a k výkonu rozhodčích, kteří zápas řídili.

 

Každý klub, který není spokojen s výkonem posuzování utkání má možnost se proti tomuto ohradit. Fakt, že tak neučiní, je pouze volba příslušného klubu. Naší volbou bylo se proti řízení utkání ohradit.

 

Utkání v Novém Jičíně bohužel nebylo první, které jsme prohráli, nicméně ani po jednom z těch předchozích, tedy v Prostějově a v Pardubicích, jsme neshledali takové nedostatky v řízení utkání a proto jsme se logicky ohradili až po utkání, které podle našeho názoru nebylo řízené tak, jak by mělo. Nyní je rozhodnutí v této věci plně v rukách ALK a my přijmeme verdikt, který tento orgán vydá. Dále se již nehodláme celou věcí zabývat.

 

V závěru bych rád podotkl, že jakékoliv spojování této záležitosti s ČBF a jeho současným obsazením vedení považujeme za zcela liché, protože celá záležitost jde zcela mimo ČBF a nebude se jí nijak zabývat, vše je v rukách ALK, které řídí naší nejvyšší ligu.

 
S přáním hezkých basketbalových zážitků,
Rudolf Šimeček
ČEZ Basketball Nymburk
 
vloženo: 12.01.2010 17:57 / přečteno: 12643x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.