V PÁTEK ZAČÍNÁ FINÁLE

V PÁTEK ZAČÍNÁ FINÁLE

V pátek vstupují nymburští basketbalisté do svého osmého finále v řadě. Pochopitelně by byli rádi, aby se opět hala ve Sportovním centru naplnila a aby je hnala vstříc sedmému ligovému titulu. Organizační pokyny najdete na našem webu během dne, ale na slovní i obrazovou pozvánku se můžete podívat už teď. 

Pavel PUMPRLA
Proč by měli fanoušci přijít na finále?

Ať bude soupeř jakýkoliv, tak nic lepšího k vidění na české basketbalové scéně nebude. Je to vrchol sezony, kdy jsem o všechno. Už semifinále ukázalo, že nikdo nemá nic jistého, proto očekávám napínavé souboje, které budou divácky zajímavé.

Hraješ rád před plnou halu, že ani neslyšíš pokyny trenéra?

Už v eurocupových utkáních se ukázalo, jak nás dovede plná hala s dobré povzbuzování vybičovat k poražení evropských soupeřů. Proto i ve finále věřím, že nám fanoušci pomohou dotáhnout sezonu do mistrovského konce.

Co můžeš divákům slíbit?

Že se budu snažit hrát divácky co nejatraktivněji, jak je mým zvykem, a nevynechám jedinou příležitost, abych prorval míč obroučkou.  

 
Radek NEČAS
No co bys pozval fanoušky?

Na vyvrcholení sezony. Můžeme v úspěšné sezoně dosáhnout dalšího mezníku a potvrdit nadvládu Nymburka na české ligové scéně.

Pro tebe je už finále jen rutinou….

Může to byt libovolné finále za sebou, ale pocit posledního vítězného utkání v sezoně se jen tak neokouká. Takový zápas je skvělý i pro fanoušky a já věřím, že jim ho letos dopřejeme znovu.

Jsi rád, když v hledišti nevidíš volná místa?

Každý sportovec hraje rád před plnou halou. S fanoušky si zápas lépe užívám. To platí na domácím hřišti. Ovšem nám moc pomáhá i to, že fanklub s námi jezdí a fandí. 


Arthur LEE
Ať už bude ve finále s námi kdokoliv, tak kvalita obou možných soupeřů zaručuje velmi dobrou podívanou a skvělé zápasy. Určitě očekáváme plnou halu, kdy jindy by měli všichni fanoušci basketu přijít než na zápasy, kdy jde o titul. Zápasy se skvělým soupeřem jsou vždy ozdobou ligy a proto se těším na to, že nám fanoušci udělají bouřlivou atmosféru! My se jim za to budeme snažit odvděčit na hřišti.

Muli KATZURIN
Všichni hráči jsou moc šťastní, že mohou hrát finále. Všichni se moc těšíme na to, že Vás tady v hale uvidíme. Začínáme v pátek a v sobotu, chceme vyhrát titul a pro nás všechny je důležité, abyste s námi byli. Jsou to mé poslední zápasy tady a je pro mě důležité, abych Vás tady v hale všechny viděl. Uvidíme se na zápase!!!

Připravili jsme pro vás i obrazovou pozvánku, podívat se můžete zde   
(doporučujeme stáhnout wmv soubor - pro pomalejší připojení 11 MB ve vyšším rozlišení 58 MB) 

 
vloženo: 25.05.2010 05:35 / přečteno: 11765x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.