O VÍTĚZSTVÍ JSME SE PŘIPRAVILI SAMI

O VÍTĚZSTVÍ JSME SE PŘIPRAVILI SAMI

Prohrou 68:74 ve skupině LAST 16 proti Casertě  jsme si výrazně zmenšili naděje na postup ze skupiny, zvlášť potom, co Galatasaray neuspěl doma proti Estudiantes.   

Největší rozdíl mezi oběma družstvy byl v týmovém pojetí hry. Pokud jsme hráli kolektivně, míč rotoval rychle mezi hráči, dařilo se mám nacházet volné hráče a ti pak skórovali. V době, kdy se týmu nedařilo, hledali se zachránci tím pro nás nejhorším způsobem a to snahou individuálně se prosadit. Především v závěru jsme se pouštěli do podkošového prostoru bezhlavě a přes sice nevysoké, ale jinak udělané pivoty jsme neměli šanci se prosadit. Navíc rozhodčí měli pochopení pro tvrdší obranu pod košem, takže ani snaha „dojít si pro faul“ a dostat se tak na čáru trestných hodů, nezabírala. Právě špatný útok stál v tomto utkání za naším nezdarem.

Do zápasu jsme vstoupili excelentně. Za stavu 10:2 si vzal domácí trenér Sacripanti oddechový čas. Byl to osvěžující čas pro hostující hráče, kteří pak dokázali hrozící nebezpečí zažehnat. Utkání se dostalo do vyrovnaného průběhu, přesto jsme první čtvrtinu vyhráli o pět bodů. Bylo krásně vidět, že se hostující hráči do ničeho nenutí. Například Ere, neproduktivnější hráč hostů, vystřelil pouze dvakrát a v obou případech byl úspěšný. Ve druhé čtvrtině výrazně stoupla úspěšnost střelby Caserty za dva body, protože trpělivě dokázali najít volné střelce. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět solidně, šli jsme do vedení, ale opakováním chyb z prvního poločasu jsme se o něj připravili. V poslední desetiminutovce, do které jsme vstoupili s dvoubodovou ztrátou, jsme nedokázali vedení zlomit na svou stranu. Když v posledních dvou minutách místo srovnání skóre dali hosté trojku a dostali se do náskoku šesti bodů, bylo jasné, že při naši špatné střelecké potenci, bude šest bodů už nepřekonatelný rozdíl. Naše poslední tři střely, i když byly poměrně volné, se neuchytli a hosté si šestibodové vedení už uhlídali.

 
Podrobnější komentář najdete zde  
doplněny názory o utkání
v průběhu dne budeme postupně doplňovat hlasy po utkání, fotky a video  
 
vloženo: 25.01.2011 23:21 / aktualizováno: 26.01.2011 14:33 / přečteno: 14846x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.