TRÉNINK NA CHODBĚ V HOTELU

TRÉNINK NA CHODBĚ V HOTELU

Lehké organizační problémy musela řešit výprava Nymburka v ruské Kazani. Hráči a jejich doprovod nebyli navzdory předchozí domluvě s činovníky Unicsu vpuštěni do posilovny ani do haly, a tak si museli improvizovaně zatrénovat na hotelové chodbě.

Po středečním zápase Eurocupu v Kazani měl Nymburk na čtvrtek naplánován pouze jeden hodinový trénink, který měli hráči pod dohledem kondičního kouče Ricardase Reimarise strávit v posilovně kazaňské haly. Tam se však nedostali. Po příjezdu totiž na místě nebyl nikdo, kdo by jim otevřel.


Vzhledem k tomu, že klíčník, ať už to byl kdokoliv, byl stále k nenalezení, požádalo vedení Nymburka tým Kazaně o náhradní řešení. Nebylo však možné si jít ani zaběhat do malé tréninkové haly, která přiléhá k velké basketbalové aréně.


Nakonec se trenéři rozhodli vyřešit situaci svépomocí. Tým odjel zpět na hotel a zatrénoval si na jeho úzké chodbě. Každá dvojice před svým pokojem. Jako tréninkovou pomůcku si přinesli ze svých apartmánů židli. I tak si ale kluci slušně zacvičili. Od kondičního trenéra dostali pořádně zabrat i v těchto podmínkách.


Situaci brali všichni s nadhledem. Chodbou se nesla jedna vtipná hláška za druhou. Ostatně někteří hráči pamatují stejnou situaci loni z Minsku. I tehdy trénoval tým na hotelové chodbě. Rozhodl o tom ale vlastní trenér. „Neno tehdy usoudil, že hala je moc daleko a že bude kvůli úspoře času lepší zůstat na hotelu,“ vzpomínal Vojta Hruban na Ronena Ginzburga, který vedl Nymburk do loňské sezony.

Minsk


Fotografie z tréninku najdete zde  

 
vloženo: 13.03.2014 16:12 / aktualizováno: 13.03.2014 22:39 / přečteno: 8352x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.