POSTUPOVÁ MATEMATIKA EUROCUPU

POSTUPOVÁ MATEMATIKA EUROCUPU

Základní skupina Eurocupu došla až těsně před finále. V zápasové matematice vám dáme možnosti řešení postupu či nepostupu nymburského týmu do další fáze poháru.

I když Lvi neuspěli v Římě, byť k vítězství nebylo daleko, stále mají postupovou kartu ve svých rukách. V devátém kole totiž nejvážnější oponent Spirou Charleroi doma podlehl Oldenburgu. Krom toho, že německý tým pomohl Nymburku, sám sebe ještě posunul do hry o postup. Ve druhém zápase se Sevilla vyšroubovala k dobrému výkonu a především zásluhou na konci výborně střílejícího Urtasuna (3 trojky v poslední čtvrtině) porazila Nancy a tím si pojistila postup do dalšího kola. Všechny tyto výsledky rozhodly, že o poslední místo se mohou ucházet všechny zbývající týmy tedy Nymburk, Charleroi i Oldenburg.
 
Program 10.kola je následující:

  • Nymburk  vs. Sevilla,
  • Nancy  vs.  Charleroi
  • Oldenburg   vs.  Řím.

Výsledkových variant může být osm, pět z nich mluví o Nymburku jako postupujícím. 

Podívejme se na ně.  

 

Pokud Nymburk vyhraje jakýmkoliv rozdílem, postupuje do dalšího kola, protože bude mít pět vítězství a jeho pronásledovatelé jsou schopni získat pouze čtyři. Pokud Nymburk prohraje, stále ještě s jeho postupem není nic ztraceno, ale musí prohrát jak Charleroi tak Oldenburg, s oběma týmy totiž mají nymburští Lvi horší vzájemné zápasy, které je budou srážet, jak při minitabulce všech tří týmů, tak při porovnání ve dvojici.  


banner 


Rozhodovat se bude tedy v úterý 16.prosince od půl sedmé v pražské Tipsport Aréně a vy můžete být při tom. Není žádná pochybnost, že utkání bude mít náboj. Nymburk hraje o všechno, Sevilla má postup zajištěný a neleží na nich žádná tíha okamžiku.

 

„Naši hráči potřebují slyšet vaši podporu. Proto v úterý večer nepečte cukroví, neshánějte dárky, neuklízejte byty, protože tohle všechno můžete dělat v jiný den. Úterý si nechte pro nás, my tuto akci posunout nemůžeme,“ burcuje potenciální fanoušky vedoucí týmu Vratislav Šístek.  



 
vloženo: 11.12.2014 00:57 / přečteno: 9992x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.