POSLEDNÍ OKAMŽIKY PŘED ZÁPASEM

POSLEDNÍ OKAMŽIKY PŘED ZÁPASEM

Rituál předzápasové přípravy pokračoval i dnes před polednem. Hráči si naposled zatrénovali a taky si tradičně zasoutěžili při Lucky Shot. Pro neznalé se jedná o soutěž ve střelbě z půlky. Tato dovednostní soutěž je obvykle dotována deseti eury, dnes jí vedoucí týmu zvýšil na dvojnásobek: „Nejvyšší soutěž si žádá vyšší odměnu,“ Majitelem bankovky se stal Mike Lenzly.

Jinak příprava probíhá podle plánu jen s určitým časovým posunem z důvodu pozdního začátku zápasu. A jako by se posun času lepil na paty našemu týmu. Už včera při odletu hrozilo, že týmu bude muset najít náhradní řešení pro let do Belgie. Cesta po Jižní spojce se protahovala na dobu neobvyklou a v době, kdy měl být ukončen nástup do letadla, byl autobus ještě na cestě. Diplomatickou cestou se podařilo na chvíli odlet letadla zdržet a nakonec se mohlo vše obejít „bez  komplikací“. Ubytování v hotelu je na solidní úrovni a jen několik minut do letiště i od haly. Do Spirou Domu (obrázek dole) trvá cesta autobusem kolem deseti minut stejně tak jako cesta od hotelu na letiště. Kapacita haly je cca 6,5 tisíce návštěvníků a místní očekávají kolem tří až čtyř tisíc návštěvníků. „Myslím, že bude pěkná atmosféra a ta by se mohla přenést i na hráče. Doufám jen, že nepodlehneme jako tenisti v Bělehradě,“ glosoval Šístek.

Včerejší večerní trénink proběhl v podstatě v pohodě. Hodinu a půl tvrdého tréninku odhalilo tvrdé koše v hale. Možná nepadne tolik bodů. Náplní tréninku bylo pilování vlastních akcí a akcí soupeře. Informací mnoho nebylo, ale přesto se povedlo záznam jednoho zápasu získat. Cílem bylo také zapracovat nového rozehrávače, který přiletěl do Nymburka v neděli. „Po každém tréninku si Afik sedne s asistentem Orenem a ještě si probírají akce. Myslím, že je to zkušených hráč a zapracování nebude dlouho trvat,“ pochválil Šístek. Jedinou komplikací, že podvrtnutý kotník  Tre Simmonse z nedělního tréninku a jeho start v zápase je nejistý.


Obrázek


Obrázek

 
 
vloženo: 21.09.2010 16:25 / přečteno: 12039x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.