VÝSLEDEK V CHARLEROI

VÝSLEDEK V CHARLEROI

Konečný výsledek v Belgii je 79:68 pro domácí. Jedenáct bodů není rozdíl, který by se v pátek nedal zlikvidovat, proto naděje na postup do dalšího kole stále žije. 

Oba týmy bojovaly s úspěšností střelby, ale ve druhém poločase se přeci jen dostala čísla domácích alespoň do průměru. Našim hráčům se však nedařilo i nadále a především z dlouhé vzdálenosti. Bohužel jsme dokázali přesně vystřelit jen tři trojkové pokusy. "Neúspěšná střelba se dá přičíst tvrdé obraně domácích. Moc prostoru pro volnou střelu nebylo. A když už jsme si vypracovali dobrou pozici, tak jsme prostě nedali," poznamenal bezprostředně po utkání Vráťa Šístek. 
Druhou příčinou prohry byl velký nepoměr v doskočených míčích. Domácí měli 43 doskoků, my jen 27. Rozdíl mohl tedy být podstatně vyšší, ale my jsme dokázali především v prvních třech čtvrtinách hrát velice zodpovědně a počet ztrát byl velice nízký na rozdíl od domácích. I v konečném porovnání byl poměr ztracených míčů 17:9. 
Průběh zápasu: 
Úvod zápasu nám vyšel, po třech minutách jsme vedli 9:6. Domácí vyrovnali na 10:10 a trojkou si utrhli malý náskok. Po dvou minutách nezměněného skóre se začali domácí našim hráčům vzdalovat. Po první čtvrtině jsme prohrávali 23:14, což nebyl dobrý počinek do dalšího boje. Ve druhé čtvrtině se rozdíl stále pohyboval mezi 6 a 9 body. Teprve za stavu 33:26, kdy si vzal trenér Bozzi oddechový čas, se začal náskok jeho svěřenců paradoxně zmenšovat. V poslední minutě jsme vyrovnali, ale poslední koš padl ještě z rukou domácích. Už se zdálo, že jsme krizi překonali. 
Na úvod třetí čtvrtiny nám sice domácí utekli na 42:37, ale Radek Nečas dvěma šestkami náskok snížil na 42:39. Blížil se konec 23.minuty a přišla naše velká krize. Až do poloviny 28.minuty jsme nedali ani bod. Ani domácí však bodově neexcelovali, přesto deseti body upravili až na 52:39. Pak Benda košem s faulem a Efejuku trojkou dokázali, že jsme se nevzdali, ale domácí Hill také přesně mířenou střelou z perimetru náš pokus zdramatizovat zápas zastavil. Ani na začátku poslední čtvrtiny se nám nedařilo. Domácí Spirou poměrně rychle získalo dvacetibodový náskok a už to vypadalo, že zvoní umíráček. Nově nastoupivší Koch a dále Efejuku, Benda a Pumprla zvedli náš tým z popela (76:63). Posledních pět bodů Lenzlyho před koncem zápasu znamenalo dotažení na desetibodový rozdíl, který šestkou upravil Mallet na jedenáct. 

   
 
vloženo: 21.09.2010 21:18 / aktualizováno: 21.09.2010 22:50 / přečteno: 12146x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.