POSLEDNÍ OHLÉDNUTÍ

POSLEDNÍ OHLÉDNUTÍ

Vraťme se ještě na chvíli do sobotní večera společně s hráči, kteří měli lví podíl na zisku Českého poháru. 

Ještě než se začtete do povídání hráčů, vězte, že ve fotogalerii a videogalerii najdete spoustu obrazového materiálu ze sobotního podvečera.  

Michal Křemen

Super … super … super… Pěkné finále a jsem rád, že jsme vyhráli. Moc se nám nedařilo střelecky, ale kapitán to vzal na svá bedra, dal dvě trojky a bylo po zápase.

 
Lukáš Palyza

Úžasný pocit, je to můj první pohár. Já z Ostravy nejsem zvyklý moc vyhrávat a teď těžko hledám slova. Děčín byl zdatný soupeř, celý zápas tlačil a byl docela ve střelecké formě. Jak říkal Michal Křemen, kapitán to vzal na svá bedra a v poslední čtvrtině hrál úžasně. Zaslouží si velkou pochvalu, za to co předvedl.

 
Pavel Pumprla

Vyhráli jsme a to je to nejdůležitější, co se dá po finále Českého poháru říct. V Děčíně jsou utkání vždycky upracovaná a nedá se tady předpokládat, že bychom vyhráli o třicet. Chvála za to, že jsme vydrželi v zápase až do konce a že jsme věřili ve své schopnosti po celou dobu utkání, i když se třeba tolik nedařilo.

 
Radek Nečas

Po postupu v Eurocupu do LAST 16 jsme si splnili druhý náš cíl. Všichni víme, jak je systém jednoho zápasu ve třech dnech zrádný. Stačí se jen podívat, jak USK zaskočilo ve čtvrtfinále Pardubice a v malém finále Prostějov. Navíc bylo velkou výhodou pro Děčín, že turnaj pořádali. Dneska přišla plná hala, ale naši fandové byli přesto hodně slyšet. Mám radost, že s námi celý třízápasový maraton vydrželi a jsem rád, že jsme jim mohli potěšení z kvalitního basketbalu umocnit ziskem Českého poháru.

 
Petr Benda
Gratuluji soupeři k výbornému utkání, neboť oba předchozí duely hrál až do koncovky, kdy jejich klíčoví hráči odehráli hodně minut. Dneska předvedli, že to utkání jen tak neodběhají a nedají nám to vítězství jen tak mimochodem. My jsme možná trochu později pochopili, že bychom měli běhat do rychlých protiútoků a soupeře unavit, neboť to jejich klíčoví hráči nemohli logicky fyzicky vydržet. To se nám podařilo ve čtvrté čtvrtině. Měli jsme převahu v rychlém protiútoku a odskočili jsme soupeři na rozdíl pěti až deseti bodů.
 
vloženo: 19.02.2012 22:41 / aktualizováno: 19.02.2012 22:46 / přečteno: 9903x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.