ZABIL NÁS DELANEY A NAŠE CHYBY

ZABIL NÁS DELANEY A NAŠE CHYBY

Kouč Kestutis Kemzura ve středu málem způsobil svému bývalém klubu nepříjemný šok. Nechybělo mnoho, aby s Nymburkem vyloupil Krasnodar, kde v sezoně 2009/2010 trénoval.

Už tehdy silný Lokomotiv se od té doby propracoval mezi absolutní ruskou elitu, o to by bylo vítězství Nymburku senzačnější. Jenže už po tolikáté v sezoně nedokázali Polabané dotáhnout nadějně vedený zápas do konce. O to víc to mrzí, že Nymburk hrál na svém posledním ruském výjezdu výborně a na vysoce favorizovaný Lokomotiv rozhodně herně měl.


„Zápas pro nás začal nadějně. Náš plán byl nepouštět soupeře do jeho obávaných rychlých protiútoků, což se nám dařilo plnit. Udělali jsme také jen 10 ztrát. V zápase s takovým týmem to není špatný výsledek,“ hodnotil utkání nymburský kouč.


„Bylo důležité ukázat dobrý výkon, protože máme za sebou neúspěšnou sezónu ve VTB lize, ale v utkáních s takovými týmy jako Loko máme vždy zvláštní motivaci. Byl jsem velmi potěšen, jak příjemně jsem byl uvítán fanoušky v Krasnodaru. Pamatují si tady moji práci, to jsem rád,“ těšilo trenéra Kemzuru.


Tomu mimořádně dobře zahrál křídelník Tre Simmons, autor 30 bodů, který trefil šest trojek z devíti pokusů a byl i velmi platný v obraně. Skvělým výkonem se v Krasnodaru prezentoval také dvacetibodový point guard Darius Washington.


„Chester i Darius byli vynikající. Obecně však mohu říct, že dobře zahráli všichni naši hráči. Vše se rozhodlo na konci, kdy jsme nedali důležité střely a trestné hody. A samozřejmě Delaney nás dnes zabil. Jeho tři trojky v řadě ve čtvrté čtvrtině otočily zápas,“ mrzelo nymburského kouče.


Výkon Simmonse překvapil i trenéra Lokomotivu Sergeje Bazareviče. „Chtěl zřejmě ukázat, čeho je ještě schopný. Naše obrana nebyla připravena. Nymburk hrál skvěle, ale my jsme nebyli pevní v obraně. Nesmíme dovolit, aby nás spasil výkon jednoho hráče,“ řekl kouč Krasnodaru na pozápasové tiskové konferenci.

 
vloženo: 16.04.2015 13:03 / přečteno: 8247x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.