KRÁTCE O ČTVRTÉM VÍTĚZNÉM ZÁPASE

KRÁTCE O ČTVRTÉM VÍTĚZNÉM ZÁPASE

Protože jsme v nedělním odpoledni vyhráli už svůj čtvrtý zápas z pěti, požádali jsme hráče, aby své prožitky ze zápasu zformulovali do čtyř vět (připustili jsme i souvětí). Přečtete si, co hráče a trenéry zaujalo.

Ronen Ginzburg, trenér Nymburka

Pokračujeme v dobrém startu do sezony a jsem rád, že jsme doma opět uspěli. Každý zápas nám sice ubyde nějaký hráč, avšak ostatní odvedou skvělou práci, aby ho nahradili. Stále děláme chyby, ale daří se nám je nahrazovat v dalších herních činnostech. Momentálně jsme na tom velmi dobře a doufám, že v tom budeme pokračovat.

 

Ramunas Butautas, trenér Astany

Byl to těžký zápas. Nymburk hrál zvlášť v obraně velmi dobře. My jsme si nedokázali pomoci ani proměňováním volných střel. Gratuluji Nymburku, byl to silnější tým.

 
Nymburští hráči:
 
Pavel Houška

Jsme rádi, že jsme dnešní utkání vyhráli. Vyhráli jsme ho díky kvalitní obraně, protože 61 bodů je dobrá vizitka. Nevyvarovali jsme se hluchým částem, kdy jsme přišli o skoro dvacetibodový náskok. Těší mě, že jsme si zahráli v širší rotaci.

 
Martin Kříž

Měli jsme dobrý začátek s vedení o deset bodů, který jsme pak pokazili několika ztrátami. Důležité však je, že jsme udrželi neporazitelnost na domácí palubovce. Soupeř hrál rychlý basketbal, hodně běhali, hodně se střílelo v prvních osmi sekundách útoku. Bohudík pro nás nedali spoustu lehkých pozic zpod koše nebo perimetru, byť mají kvalitní střelce jako je Calathes.

 
Vojtěch Hruban

Vloni jsme na čtyři vítězství potřebovali tak čtyři měsíce, letos to máme za prvních pět kol. Nemůžeme být nespokojení ani s výsledky ani s předváděnou hrou. Dneska jsme hráli rychle a mnohem chytřeji než minule. Kdybychom ještě k tomu dávali otevřené střely, mohl být zápas rozhodnutí ještě mnohem dříve.

 
Martin Peterka

Celý zápas jsme docela dobře bránili, ale rozdíl se zpočátku, kromě úplného úvodu, tolik nevedli. Až v poslední čtvrtině jsme si pomohli několika trojkami. Bojovali jsme naplno po celé utkání a nakonec jsme rozdíl dotáhli až těsně pod dvacet bodů. Je to dobrá výhra i dobrý výsledek.

 

Hördur Vilhjálmsson

Dosáhli jsme velkého vítězství, i když soupeř hrál opravdu rychle. Z naší strany to byla trochu hra nahoru dolů, ale hráli jsme víc týmově a to rozhodlo. Zápas měl vyšší úroveň v porovnání s tím, co jsem měl možnost poznat v řecké lize. Astana byla málo předvídatelná v každém útoku, co hrála.

 
Howard Sant-Roos

Po takovém zápase se cítíme skvěle. Daří se nám a i s Astanou jsme hráli opravdu dobře. Máme výbornou týmovou chemii, hrajeme společně v obraně i v útoku, máme všechno a to nám dává možnosti vyhrávat zápasy. Doufám, že v tom budeme pokračovat.

 
Chasson Randle

Zápas byl hodně napínavý a vzrušující. Jsem rád, že jsme do něj vstoupili tak tvrdě a rychle si získali náskok. I přes občasné výpadky jsme z naší hry moc neustupovali. Narodilo se další vítězství, které nás posunulo zase do lepší pozice.

 
Julian Vaughn

Jsem šťastný za další výhru i celkově za vydařený úvod sezony. Už máme za sebou docela dost zápasů na to, že ještě neskončil říjen. Musíme se dál takhle dobře soustředit na každý další. Také doufám, že naši zranění hráči se brzo vrátí, protože každý spoluhráč mimo soupisku je v tak nabitém programu hodně znát.

 
Maxime DE Zeuuw

Další dobrá domácí výhra, ke které jsme základ položili v obraně. Dostat od Astany jen 61 bodů je skvělý výsledek. Dokázali jsme se semknout a nahradit naše zraněné hráče, kteří nám hodně chybí, zvlášť v obraně. Takže další vítězství a pojďme si pro další.

  
 
vloženo: 26.10.2015 17:49 / přečteno: 7844x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.