NENO: BOJUJEME AŽ DO KONCE

NENO: BOJUJEME AŽ DO KONCE

Trenér Ginzburg pochválil soupeře za dobrou hru, Vojta Hruban jasně naznačil, že chyba byla v útočné části. U soupeře se zápas hodnotil podstatně snadněji. Jak trenér Martín, tak rozehrávač Jukic označili středeční vítězství jako velké. 

RONEN GINZBURG – trenér Nymburka

Dnes jsme hráli špatně. Je potřeba dát respekt soupeři. Věděl, jak nás zastavit. Není to zápas, který bych si chtěl pamatovat, ale potřebujeme se z něho poučit a my se poučíme. Hráli jsme deset zápasů v sezoně a tenhle patřil k nejhorším. Možná už si vzala svoje i únava, ale na to se nechci vymlouvat. Aarhus hrál dobře, my špatně a to je celé.

 

I tak jsme se dostali do situace, kdy jsme mohli celý zápas vyhrát poslední střelou. I tu situaci jsme zvládli dobře, Chasson měl volnou trojku. Věřil jste, že ji dá?

Když usilujete u vítězství poslední střelou, nesmí vás překvapit, že to nevyjde. Minule proti Rize se to povedlo, ale to se nestává každý zápas. Nechci proto někoho vinit, že ta poslední střela nepadla, nebo že jsme situaci nevyřešili jinak. Je mi líto našich fanoušků, kteří musí zkousnout takovou porážku. Musíme jim to vynahradit v dalších zápasech.

 

Přesto, je pro vás pozitivní, že tým mohl vyhrát, když už byl zápas více méně ztracený?

Opět jsme ukázali náš charakter, že se nevzdáme a bojujeme až do konce. Ale i kdybychom tou poslední střelou vyhráli, měli bychom po zápase hodně o čem přemýšlet. Je samozřejmě lepší přemýšlet s výhrou, ale to je basketbal a my máme to následujících dnů hodně práce.


VOJTĚCH HRUBAN – hráč Nymburka

Utrpěli jsme první porážku doma, co na to říct… Bohužel se to stalo s týmem, který nemá kvalitu VTB ligy. Měli jsme hlavně špatný den v útoku. Špatně jsme pohybovali míčem, špatně stříleli. Celý zápas jsme byli dole. Potřebovali jsme dát do zápasu víc energie. Přesto jsme mohli vyhrát poslední střelou, ale spíš jsme si měli zápas vyhrát mnohem dříve.



 

ISRAEL MARTÍN – trenér Bears

Porazili jsme držitele dvanácti českých titulů v řadě. To znamená velký tým. Ale naši hráči věřili celý zápas ve vítězství. Máme dobrou týmovou chemii. Tohle je velký den pro klub Bakken Bears, ale také pro celý dánský basketbal.


DARKO JUKIC – hráč Bears

Dosáhli jsme velkého vítězství. Víme, že Nymburk je opravdu výborný tým, ale přijeli jsme sem bojovat o naší šanci. Hráli jsme solidně v obraně celý zápas a to nám dávalo šanci na výhru. V útoku se dalo hodně věcí zahrát lépe, ale Nymburk je výborně bránící tým a moc nám toho nedovolil.

 
vloženo: 05.11.2015 17:01 / přečteno: 8125x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.