MLADÍ REPREZENTANTI ČR

MLADÍ REPREZENTANTI ČR

Tři týdny po skončení naší nejvyšší soutěže juniorů se roztočila kola reprezentačních soustředění naplno. Ve všech hlavních kategoriích máme své zástupce a jsme na to patřičně hrdí.

Pojďme si teď krátce zrekapitulovat naše zastoupení v jednotlivých družstvech.

U20 - ME divize A - 9. - 21.7.2013

Kříž Martin, Honzák Michal, Holý Petr, Matějka Robin

ME této kategorie se letos uskuteční v hlavním městě Estonska, Tallinnu. Tallinn je přístavní město na jižním pobřeží finského zálivu u Baltského moře. Naši reprezentanti se v základní skupině utkají s týmy ze Slovinska, Itálie, Francie a domácího Estonska. Ve výběru trenéra Marka máme čtyři zástupce z letošní či loňské U19, kteří se připravují s týmem v Praze již 10 dní. Zprávy od kluků jsou pozitivní, jsou zdraví a všichni se snaží trenérům ukázat co v nich je. První dvě přípravná utkání proběhla ve Stodůlkách proti univerziádnímu výběru ČR, který se připravuje na letní světovou univerziádu v Kazani. Obě utkání vyhráli akademici, ale naši hráči se v žádném případě neztratili.


U19 - MS - 27.6. - 7.7.2013

Heinzl Dominik, Svoboda Matěj

MS této kategorie se uskuteční v hlavním městě České republiky, Praze. Praha je známá jako jedno z nejkrásnějších měst na světě a i vybrané sportovní haly - O2 Aréna a Podvinný Mlýn Aréna, patří ke skvostům mezi sportovišti. Naši reprezentanti se v základní skupině utkají s týmy z Litvy, Argentiny a Íránu. Ve výběru trenéra Jachana máme dva zástupce z letošní U19, kteří se připravují s týmem již 14 dní. První tři přípravná utkání proběhla v Nymburce a na Folimance proti stejně starému a velmi kompaktnímu týmu z Austrálie. První utkání jsme po vydařeném výkonu vyhráli. Ostatní dvě utkání opanovali Australané, kteří se prezentovali velmi tvrdou a rychlou hrou.


U18 - ME divize A - 18. - 28.7.2013

Stegbauer Lukáš, Šubert David

ME této kategorie se letos uskuteční ve třech městech Lotyšska, Liepaja, Riga a Venspils. Všechna tři města jsou přístavy a Riga je též hlavní město. Naši reprezentanti se v základní skupině utkají s týmy z Bosny, Ruska a Řecka. Ve výběru trenéra Ulrycha máme dva zástupce z letošní U19. Štegy absolvoval s týmem již jedno soustředění a David se k týmu připojí až po doléčení výronu v kotníku. První přípravná utkání proběhnou v Nizozemí.O výsledcích reprezentace a Štegyho výkonech budeme samozřejmě informovat.

Všem našim klukům přejeme úspěch a stabilní výkony ve svých družstvech.

Pro náš web připravil Pavel Beneš
 
vloženo: 01.06.2013 12:51 / přečteno: 8077x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.