MINI BASKET VÍKEND KEMP DEN TŘETÍ

MINI BASKET VÍKEND KEMP DEN TŘETÍ

Mini Basket Víkend Kemp 2014 je od nedělního poledne minulostí, vzpomínky a zážitky budou však žít dál. V článku najdete link na fotografie! 

Kempu se zúčastnilo 103 dětí ročníku 2001 a mladší, z toho bylo 78 chlapců a 25 dívek. Frekventanty kempu byli především hráči a hráčky  ze Středočeského kraje. Pětačtyřicet jich bylo z Nymburka více než padesát hráčů a hráček přijelo z jiných klubů. Hráče basketbalovým dovednostem vedlo osmnáct kvalifikovaných trenérů Nymburské basketbalové akademie, osm pomocníků se rekrutovalo z řad hráčů U17 a U19 BCM Nymburk  a případ nějakých zdravotních komplikací byl připraven fyzioterapeut.


Hráči a hráčky během celého víkendu absolvovali 12 tréninkových jednotek a turnaj 3 x 3 podle věkových kategorií. Nejmladší ročníky 2005-2007 v posledních dvou hodinách absolvovali řadu dovednostních soutěží.

Na sportovištích ZŠ Komenského, Gymnázia, SOŠ a SOU Nymburk, která jsou soustředěna bezprostředně vedle sebe se i díky počasí podařilo vytvořit pospolité, tvůrčí, přátelské basketbalové prostředí. Od půl deváté ráno do šesté večerní děti jakéhokoli věku neměly čas si vzpomenout na únavu a s velkým zápalem a zaujetím zlepšovaly své basketbalové dovednosti.

Při závěrečném vyhlášení výsledků v hale Komenského byl odměnou pro trenéry i hráče spontánní potlesk rodičů zaplněného hlediště.

"Velký dík patří za úspěšný průběh celého víkendového kempu, který se obešel bez jediného zranění, všem trenérům a organizátorům. Přeji jim mnoho zdaru v jejich další trenérské a funkcionářské činnosti s mládeží, která je často opomíjená, ale dle mého názoru nezastupitelná," uvedl v závěrečném hodnocení kempu Michal Franěk. 


Fotografie z posledního dne najdete zde  


Link na galerie, kde je možné stáhnout všechny fotografie v plném rozlišení: 

www.bknbk.cz/kemp/index.html  

 



 
vloženo: 01.06.2014 20:09 / aktualizováno: 02.06.2014 06:41 / přečteno: 8013x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.