ZAČALY KEMPY VE STRAŠECÍ A V PRAZE

ZAČALY KEMPY VE STRAŠECÍ A V PRAZE

V pátek odpoledne začaly dva basketbalové kempy, na jejichž organizaci se podílí i ČEZ Basketball Nymburk ve spolupráci s Basketbalovou akademií NBK. Dohromady téměř stovka dětí se v Praze 7 na ZŠ Fr. Plamínkové a v Novém Strašecí bude o víkendu zdokonalovat v basketbalových dovednostech pod vedením zkušených trenérů.

A nejen to. Oba kempy, jejichž oficiální název zní NEXT Mini Basket Víkend Kemp, navštíví i hráči ČEZ Basketball Nymburk. Do Nového Strašecí přijede k besedě a na autogramiádu mladá krev týmu Martin Kříž. V Praze se ukáže naopak velká zkušenost v podobě Jiřího Welsche. Návštěvy obou jsou na programu v sobotu.


Oba kempy mají podobnou náplň jako ten nymburský, který proběhl s velkým úspěchem před dvěma týdny. V pátek proběhlo zahájení a první společná tréninkové jednotka. V sobotu jsou na programu tréninky ve skupinách zaměřené na široké spektrum sportovních dovedností a již zmíněná setkání s hráči. Neděle bude ve znamení turnaje 3x3 na jeden koš, dovednostní soutěže, vyhlášení výsledků a zakončení kempů.


Na Praze 7 se pořádá Next Mini Basket Víkend Kemp úplně poprvé, v Novém Strašení probíhá druhý ročník. "Mini kempy jsou nedílnou součástí činnosti našich Akademií, která patří do rodiny Basketball Nymburk. Podporovat touto formou začínající holky a kluky jsme začali před 3 roky.", řekl sportovní ředitel Basketball Nymburk Michal Ježdík.


" Začali jsme s jedním kempem v roce 2013. Vloni jsme jeden kemp pořádali a druhý, v Novém Strašecí, výrazně podpořili. Hlavně díky tomuto kroku vznikl ve Strašecí zbrusu nový basketbalový klub. Letos je našim cílem podpořit kempy na třech dalších místech, samozřejmě kromě našeho v Nymburce. Jedním z míst, které přidáváme je Praha 7. Plánujeme, že se kempů v Nymburce, Praze, Novém Strašecí a Hradci Králové zúčastní více než 300 dětí," doplnil Michal Ježdík.

 
vloženo: 12.06.2015 19:47 / přečteno: 9249x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.