CRYSTAL BOHEMIA CUP 2016

CRYSTAL BOHEMIA CUP 2016

První víkend v novém roce včetně pondělí se v Nymburce v hale ZŠ Komenského koná další ročník turnaje Crystal Bohemia Cup 2016 týmů kategorie U17. Kromě pořadatelského týmu BA Nymburk se u Labe představí tým BK Synthesia Pardubice a dále reprezentace České republiky a Slovenska. Součástí turnaje bude bohatý doprovodný program a semináře a dojde i na vědu.

Již 5. ročník tradičního turnaje proběhne v Nymburce v termínu 2. – 4. ledna. Pořadateli jsou Basketbalová akademie Nymburk, ČEZ Basketball Nymburk a Česká basketbalová federace. Týmy se utkají systémem každý s každým a kromě pořadí vejdou ve známost i vítězové individuálních ocenění.


Kromě samotného basketbalu nabízí program svým účastníkům také Mezinárodní seminář pro trenéry. Letos jsou jeho hlavními hosty a zároveň přednášejícími odborníci Torsten Loibl a Ron Backes.


Torsten Loibl povede panel s názvem Rozvoj dovedností na základě věkových období z pohledu nároků elitního basketbalu. Ron Backes provede účastníky tématy 3D koučování a Klíče k maximálnímu nasazení. Seminář bude simultánně tlumočený a proběhne v sobotu od 10.00 ve sportovním centru v Nymburce.


V rámci turnaje se uskuteční odběry slin hráčům za účelem analýzy úrovně hladiny testosteronu a  kortizolu, což je projekt Českého olympijského výboru a Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. „Jsou různé teorie o negativních a pozitivních motivacích a jejich vzájemných korelacích během sportovního výkonu. Je to poměrně složitá problematika, ale podobný výzkum je ojedinělý zejména proto, že odebírání vzorků nikdy neproběhlo přímo v zápase,“ uvedl za pořadatele turnaje Michal Franěk.


Crystal Cup Plakát 2016



 
vloženo: 30.12.2015 16:50 / přečteno: 9956x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.