UNIKÁTNÍ KALENDÁŘ 2016

UNIKÁTNÍ KALENDÁŘ 2016

Při příležitosti kampaně pro tuto sezonu „Jedno město, jeden tým“ vydal klub ČEZ Basketball Nymburk unikátní kalendář na rok 2016. V prodeji je za 199 Kč a jeho zakoupením podpoříte nymburský mládežnický basketbal.

Křest kalendáře proběhl v rámci utkání FIBA Europe Cupu s BK Ventspils 16. prosince. Nymburským pivem ho křtil jeho kmotr ing. Miloš Petera, středočeský hejtman a bývalý starosta Nymburka.


Kalendář si můžete objednat v klubovém internetovém Fanshopu, na který naleznete odkaz na webových stránkách klubu, dále v prodejně Exico na Palackého třídě 49 v Nymburce, a také na domácích zápasech ČEZ Basketball Nymburk.


Heslo letošní kampaně „Jedno město, jeden tým“ kalendář dokonale naplňuje. Každý měsíc se budete moci kochat jinou fotografií významného místa v Nymburce, ať už se jedná o historickou památku, významnou stavbu či jinou pamětihodnost.


Na každém snímku jsou zároveň zachyceni tři lidé, kteří jsou pevně spjati s naším klubem, městem, či obojím dohromady. Můžeme prozradit, že před objektivem stáli kapitán A týmu Jiří Welsch, Monika Hamplová z ženského týmu, hráči a hráčky nymburské Basketbalové akademie, fanoušci, starosta města, prezident klubu a mnozí další významní obyvatelé či rodáci Nymburka.


Klub ČEZ Basketball Nymburk by touto cestou rád poděkoval fotografovi Ladislavu Bydžovskému, a dále všem vyfotografovaným i ostatním, kteří se na vzniku a výrobě unikátního kalendáře podíleli.

 
vloženo: 26.12.2015 18:28 / přečteno: 8372x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.