POVÁNOČNÍ PŘÍPRAVA

POVÁNOČNÍ PŘÍPRAVA

Neuplynulo ještě ani 168 hodin od posledního zápasu proti CSKA Moskva v Praze a už se opět sešli nymburští basketbalisté na palubovce.

Gratulace ke třetímu dítěti

Nedělní trénink začal před šestou večerní a první společné proklepání svalů po vánočním salátu a cukroví trvalo asi půl druhé hodiny. Sešli se skoro všichni hráči, chyběl jen Maxime de Zeeuw, který si z oslavy Vánoc v Belgii přivezl nějakou virózu. V realizačním týmu nechyběl ani Oren Amiel, který se tři dny zpátky stal potřetí otcem. Ke dvěma čápům, kteří Orenovi před osmi resp. šesti lety přinesli dva syny, tentokrát na Štědrý den přidala vrána a jako dárek přinesla dceru Raz. Gratulujeme!

 
Bendys v dobré náladě

Mezi hráči panovala dobrá nálada, i když mnozí zámořští hráči se domů za oceán ani nepodívali. Z Američanů si na skok domů zaletěl jen Julian Vaughn. Chasson Randle chvíli pocestoval po Evropě a na Štědrý den byl doma, Mike Dixon vyzkoušel Turecko. Howard Sant-Roos je doma v Itálii, takže jeho cesta domů nebyla dlouhá.

 

Na nymburské basketbalisty čeká náročný start do nového roku 2016. Dva dny po novoroční „jolce“ a tři dny před ruskými Vánoci, které připadají na 6.ledna, odehrají naši utkání v Moskvě proti Chimki Moskevská oblast. Proti jednomu z nejsilnějších týmů, který žije trochu ve stínu slavnějších „Vojáků“ z CSKA. Ovšem pozor, prosincový MVP ligy VTB Aleksej Šved obléká právě žluto modrý dres Chimki. Po nedělním zápase s Chimki čeká na Lvy druhé kolo nadstavbové skupiny EuroCupu proti bulharskému Lukoil Academic. V pořadí třicátý šestý zápas letošní sezony odehrají v Sofii.

 

Tak náročnému programu pochopitelně musí odpovídat i příprava. Po nedělním jednom tréninku následuje v dalších dvou dnech dvoufázová příprava a třicátého opět jeden trénink. Na Silvestra je volno. Ne však pro Vojtu Hrubana, který v ten den hodlá vstoupit do svazku manželského. Hodně štěstí Vojto a Báro!!!

 

Pokud bude platit heslo: „Jak na Nový rok, tak po celý rok“, budou muset nymburští hráči trénovat dalších 366 dní. Večer prvního dne v novém roce totiž bude opět trénink a hned v sobotu už budou naši kluci zase ve vzduchu v letadle směr Moskva.  

 
Ve fotogalerii byly doplněny fotografie z tréninku  
 
 
vloženo: 27.12.2015 23:51 / aktualizováno: 29.12.2015 00:11 / přečteno: 8653x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.