DĚTSKÝ DEN VE SPORTOVNÍM CENTRU

DĚTSKÝ DEN VE SPORTOVNÍM CENTRU

Nemáte v Nymburce o víkendu kam jít s vašimi dětmi? V neděli 10. ledna zabaví celou rodinu basketbalový klub ČEZ Basketball Nymburk ve spolupráci se svou Basketbalovou akademií. V tento den totiž pořádá ve Sportovním centru dětský den se spoustou kvalitní zábavy a dalšího vyžití pro vaše ratolesti i pro vás rodiče.

Nymburským basketbalistům na dětech hodně záleží, což dokazuje i jejich Basketbalová akademie patřící k nejkvalitnějším svého druhu v České republice. Teď pro vaše děti navíc připravili akci s názvem Hravě a zdravě do nového roku, kterou si užijete 10. ledna v rámci zápasu VTB ligy s Nižným Novgorodem. Program dne začíná ve Sportovním centru již v 11.30 hodin obědem pro celou rodinu a skončí se závěrem zápasu v 18.00.



A co si pro vás a vaše děti klub připravil? Například dílničky, odkud si děti odnesou, co si sami vyrobí. Rodiče mohou být u toho, nebo si mohou zajít do lobby baru na čaj, kávu nebo další občerstvení. Děti budou mezitím pod vedením zkušené učitelky.


Děti i s rodiči se mohou vydovádět v plaveckém bazénu. Připraven bude dokonce hydromasážní bazén a whirpool. Vše pod dozorem plavčíka. Pro děti od tří do šesti let a od šesti do dvanácti let bude připravené cvičení se soutěžemi. Pro nejmenší bude otevřený dětský koutek. Proběhne pohádkové vystoupení ochotnického divadla. Dále si mohou děti zastřílet na koš, hrát různé hry nebo se dívat na pohádku. O vaše děti se postará personál, zatímco rodiče mohou za zvýhodněnou cenu sledovat basketbalový zápas Nymburka s Nižným Novgorodem, který začíná v 16.00.


Lobby Bar ve Sportovním centru, kde mohou rodiče posedět a občerstvit se, zatím co děti si budou hrát, bude otevřen od 12.00 do 15.45. Za velmi výhodné ceny zde budou k dispozici domácí sladkosti a drobné občerstvení. Po předchozím přihlášení se můžete na Dětský den registrovat od 11.30 na recepci Sportovního centra.


Plakát s programem dětského dne

Plakát




PŘIHLÁŠKY NA DĚTSKÝ DEN  

Na Dětský den je vzhledem k omezeným prostorům Sportovního centra nutné přihlásit se předem. Limit přihlášených dětí je 100!. Rozhoduje datum a čas přihlášky na dětský den ve Vašem emailu. Při potvrzení Vaší registrace Vám zpět na email zašleme podrobnější informace.


Své děti přihlašujte na emailové adrese office@basket-nymburk.cz.
 
vloženo: 22.12.2015 08:13 / aktualizováno: 29.12.2015 00:17 / přečteno: 9145x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.