HOLKY, KLUCI, RODIČE - POZOR

HOLKY, KLUCI, RODIČE - POZOR

Basketbalová akademie opět otvírá přípravku, tentokrát pro chlapce a děvčata ročníku narození 2007 až 2010. 

První setkání je naplánováno na pondělí 5.9.2016 od 15:30 do 17:00 hodin v hale BIOS (hala COPu u hlavního nádraží), další tréninky budou probíhat ve stejné hale ve stejný čas vždy v pondělí a ve středu. 

Náplň činnosti nebude zaměřená pouze na basketbal, ale na celkový rozvoj pohybových dovedností dětí. „Všestranný rozvoj dětí považujeme za stěžejní v tomto věku,“ potvrdil hlavní trenér Basketbalové akademie Ladislav Sokolovský. Kontaktní osobou přípravky je pan František Tvrz, držitel trenérské licence A, který má bohaté zkušenosti právě mladšími ročníky. Na každém Mini Basket Víkend Kempu je právě on vedoucím těch nejmladších. K ruce na pozicích dalších trenérů mu budou Petra Hájková, Stanislava Vančurová, Šárka Vaněčková a Vladimír Kuncíř. 

Basketbalová akademie má také své patrony. Jedním z nich je člen širšího výběru reprezentace ČR Martin Peterka a druhým je nymburský Martin Kolář. Martin je absolventem nymburské akademie, který se pro letošní sezonu propracoval až do dvanáctky mužského A-týmu a nastoupil také na ME osmnáctiletých ve Skopje. Krom toho je mistrem České republiky U17 (2015), vicemistrem ČR U19 (2016) a byl členem úspěšné reprezentace na mistrovství světa středních škol v basketbalu 3x3, která vybojovala čtvrté místo na závěrečném turnaji v Tallinnu. 

„Je pro mě velkou ctí, že mohu být jedním z patronů nymburské Akademie, ve které jsem prošel skoro všemi kategoriemi a reprezentuji ji po celou dobu její existence. Myslím si, že je důležité začít už v brzkém věku a pak se tvrdou prací propracovávat na vrchol. Myslím, že je dobré, když děti mají příklad, jak se říká, na dosah. Proto se budu snažit projekt přípravek co nejvíce podporovat,“ říká Martin Kolář o své patronské funkci. 
  
Kontakt (v případě dalších informací): 
František Tvrz  ||  franta.tvrz@seznam.cz  ||  603 180 162

Plakát Přípravka 2016/17


 
vloženo: 29.08.2016 16:52 / přečteno: 8407x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.