MÍSTO TŘÍ JEN JEDEN

MÍSTO TŘÍ JEN JEDEN

Dnes měli do Nymburka přiletět tři nové posily zpoza moře, objevil se jen jeden Wilson. 

Na trenéry tak čeká velice krušné období v prvním týdnu, protože se musí obejít bez obou svých rozehrávačů a management čeká zase spousta práce s hledáním nového klíčového hráče na pozici dvě.   


Bohužel svou přípravu nezačneme v takovém složení, jaké se ještě před pár dny očekávalo. Plánovaná nová posila, americký hráč Chris Monroe si den před odletem do České republiky nepříjemně poranil šlachy upínající stehenní sval při individuálním tréninku. Jeho zranění si vyžádá dlouhodobější léčbu a vzhledem k tomu, že měl být Monroe jeden z klíčových hráčů, rozhodl se Nymburk s hráčem ukončit smlouvu a zahájit jednání s jinými kandidáty na pozici střílejícího rozehrávače. „Je to nepříjemné kvůli začátku přípravy., ale takové věci se nedají ovlivnit. Vzhledem k délce plánované léčby jsme zahájili intenzivní hledání hráče na pozici dvě,“ komentoval první negativní zprávu zpoza moře tiskový mluvčí Ondřej Šimeček.

Přípravu týmu lehce komplikuje i fakt, že další z klíčových hráčů, rozehrávač Eugene Lawrence, byl ve čtvrtek účastníkem dopravní nehody. „Utrpěl zranění, která si vyžádala ošetření a krátkodobý pobyt v nemocnici,“ vysvětluje Šimeček, proč Lawrence nepřiletěl v neděli večer. „Předpokládáme, že se k týmu připojí s týdenním zpožděním,“ odpověděl mluvčí klubu na dotaz o délce nepřítomnosti Eugena v Nymburce.

To však není úplně všechno. Trenéru Ginzburgovi se nebude v pondělí hlásit ani druhý rozehrávač Mike Lenzly. Ten se s britskou reprezentací připravuje na mistrovství Evropy. „V pondělí by měl trenér anglického reprezentačního výběru Finch rozhodnout o finální dvanáctce hráčů a my budeme vědět, zda se k nám Mike záhy připojí. Bude-li však nominován, bude jeho přítomnost v Nymburce odvislá od toho, do jaké fáze ME se tým Velké Británie probojuje,“ doplnil Ondřej Šimeček. Připomeňme, že 37.mistrovství Evropy probíhá v Litvě od 31.srpna do 18.září 2011.

 
 
vloženo: 21.08.2011 20:20 / přečteno: 13094x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.