ČTVRTÝ DĚTSKÝ DEN

ČTVRTÝ DĚTSKÝ DEN

Už čtvrtý dětský den ve Sportovním centru v Nymburce je naplánovaný na sobotu 8.dubna 2017. Přijďte si s dětmi zaplavat, zasoutěžit, něco vyrobit a hlavně se pobavit.

Celé sportovní odpoledne připravuje klub Basketball Nymburk a.s. ve spolupráci s Basketbalovou akademií Nymburk, která pomáhá hlavně s personálním zabezpečením při jednotlivých soutěžích nebo v dílničkách. Samozřejmě se neobejdeme bez finanční podpory, kterou zaštiťuje město Nymburk. „Jsem rád, že můžeme takovou akci pro obyvatele města připravit. Jakákoliv minuta sportu navíc je pro děti pozitivem a to je také cíl našich dětských dnů. Jsme rádi, že si mohou zasportovat kluci i holky a doufáme, že zasejeme semínko pro jejich další sportovní orientaci,“ říká hlavní organizátor a šéftrenér BA Nymburk Ladislav Sokolovský.


Program začíná v poledne. Rodiče ani nemusí trávit sobotní dopoledne přípravou oběda, protože součástí Dětského dne je i možnost si zakoupit za 60,- Kč oběd pro sebe i své děti. Vlastní program začíná po obědě. V dílničkách si děti budou vyrábět originální kartičku pro následující soutěže a také si vyzdobí speciální láhev na pití. Poté stráví děti půldruhé hodiny při různých sportovních aktivitách, ale tentokrát budou muset zapojit o mozek při jednoduchých vědomostních soutěžích. Následné odreagování v bazénu sportovního centra, které musí absolvovat se svými rodiči, je vždy největším lákadlem. V půl páté se vyhodnotí soutěže a každý účastník si odnese nějakou drobnost a ti nejlepší si odnesou medaile. 


Všechny aktivity jsou díky Sportovnímu centru i díky finanční podpoře města pro děti zdarma. Platí se jen oběd, ale za zvýhodněnou cenu 60,- Kč. Vybrat si můžete celé menu tedy polévku, hlavní jídlo, zeleninový bufet a nealko pití. "V neposlední řadě bych chtěl poděkovat Sportovnímu centru v Nymburce v čele s jeho ředitelkou Monikou Bezděkovou za vytvoření podmínek, které jsou pro zdar dětského dne velice důležité. Spokojený dětský úsměv patří i ji," doplnil Ladislav Sokolovský.

 

Vzhledem k zajištění odpovídajícího počtu obědů je nutné se přihlásit nejpozději ve středu 5.4.2017. Využijte e-mail office@basket-nymburk.cz. „Zveme nejen všechny děti, které se pravidelně účastní našich dětských dnů, ale rádi také přivítáme i nové zájemce. Přijďte, bude to zábava,“ zve legenda nymburského basketbalu Ladislav Sokolovský. 

Program: 

12:00 – 12:30     Registrace a oběd

12:00 – 13:00     Oběd

13:00 – 13:30     Dílničky – výroba účastnických karet a láhve na pití

13:30 – 15:00     Vědomostní a sportovní disciplíny

15:00 – 16:15     Plavecký bazén (pouze s rodiči)

16:30 – 17:00     Vyhodnocení a předání 

17:00                 Konec
 
 
vloženo: 23.03.2017 12:41 / aktualizováno: 24.03.2017 09:16 / přečteno: 8264x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.