SOUHRN INFORMACÍ PŘED SEZONOU

SOUHRN INFORMACÍ PŘED SEZONOU

Dnes se k týmu připojí naši úspěšní reprezentanti a to je neklamné znamení, že se blíží začátek sezony. Zrekapitulujme si některé informace organizačního charakteru, které se vám v sezoně mohou hodit.

Soutěže

Nymburk bude nastupovat ve třech soutěžích - Basketball Champions League, Kooperativa NBL a Českém poháru. U Ligy mistrů se z hlediska systému soutěže nemění nic, po základní části pokračuje liga několika koly vyřazovacích bojů na dva zápasy a končí turnajem Final 4. V Kooperativa NBL bude jedinou výraznou změnou rozdělení týmů po skončení základní části na 1-8 a 9-12 a přidá se také předkolo play-off mezi 7-10 a 8-9. Čtvrtfinále a semifinále bude ve stejném formátu a finále se bude hrát na tři vítězné zápasy. Český pohár začíná tento víkend 1.kolem (pouze 2 zápasy). První týmy z KNBL se připojí 28.11. a zbytek, tedy i náš tým, těsně před Vánoci 19.12.. Pravděpodobným soupeřem bude Písek. V lednu se odehraje ještě jedno kolo a pak bude 9. až  10.února FINAL Four, tentokrát v Novém Jičíně (pořadatel nezíská divokou kartu).

 

Časy začátků domácích zápasů a místo

Domácí zápasy Nymburka budou začínat ve všední den zpravidla v 18:30, víkendové zápasy v 17:00. K přesunům může dojít především kvůli možným televizním přenosům, případně kvůli regulérnosti soutěže v posledních kolech základní části nebo nadstavby. Jedinou již nyní známou výjimkou je utkání 17.kola proti Královským Sokolům, které se bude hrát v pátek 4.ledna už od 18:00 hodin.

Zápasy KNBL se budou hrát v Nymburce, čtyři utkání Ligy mistrů základní skupiny se odehrají také v Nymburce. Tři zápasy, proti AEK Athény (16.10.). Brose Bamberg (20.11.) a Hapoel Jeruzalém (22.1.) se musí odehrát v Praze na Královce.

 

Vstupenky a předprodej

Vstupenky na zápasy můžete zakoupit v Nymburce i na Královce vždy hodinu před zápasem v pokladně haly. Rozhodnete-li se pro předprodej, pak vstupenky do Nymburka zakoupíte stejným způsobem jako doposud přes sport-ticket (link je v sekci VSTUPENKY na našem webu). Vstupenky nejsou na místa! V Praze na Královce zajišťuje předprodej TICKETPORTAL (www.ticketportal.cz) a vstupenky naopak jsou na místa. Ceny vstupenek najdete opět v sekci VSTUPENKY na našem webu.

 
Permanentky

Předprodej permanentek byl zahájen 1.září a stále si pochopitelně můžete permanentku za 1290,- Kč zakoupit v prodejně EXICO, Palackého 49, Nymburk. Permanentka platí na všechna domácí utkání v Nymburce i na Královce. Vzhledem k tomu, že není možné sladit oba předprodejní systémy v Nymburce a na Královce, musí si držitelé permanentek koupit vstupenku na příslušný zápas v PRAZE a tu pak do 30 dnů proplatíme na dalším utkání hraném v Nymburce ve FanShopu.

 

Vstupenky pro školy a kluby

Pro basketbalové kluby a školy bude opět k dispozici omezený počet vstupenek za cenu 10,- Kč. Zájemci se mohou hlásit e-mailem office@basket-nymburk.cz.

 
Autobusy

Na domácí utkání je zajištěna autobusová doprava pro diváky zdarma na trase Nymburk hl. nádraží - „U výkupu“ (Jičínská ul. u Zbožské) a Náměstí Přemyslovců. Autobus vyráží vždy 35 min. před stanoveným začátkem. Po utkání odjíždí autobus zpět po uvedené trase od Sportovního Centra 20 min. po skončení utkání.

 

Na první zápas na Královce připravujeme dopravu autobusem (v případě vyššího zájmu vypravíme i více autobusů). Odjezd z Nymburka bude v 16:00 z náměstí. Cena jízdného je 100,- Kč a jízdenku do autobusu je možné zakoupit na pokladně při domácích zápasech nebo v dopoledních hodinách v kanceláři klubu ve Sportovním centru Nymburk. Autobus na Královku je „pilotním“ projektem. Tedy chceme otestovat, jaký bude o dopravu zájem podle toho buď vypravíme nebo nevypravíme autobus(y) i na další zápas(y) BCL v Praze. Domníváme se, že cena jízdného je oproti cestě veřejnou dopravou výhodnější nehledě na to, že po zápase i rychlejší.  

 
 
vloženo: 18.09.2018 08:51 / přečteno: 6141x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.