ZÁPASY PŘÍŠTÍHO TÝDNE

ZÁPASY PŘÍŠTÍHO TÝDNE

V příštím týdnu odehrajeme dva zápasy. V úterý od 18:30 proti Bambergu na Královce a ve čtvrtek proti USK Praha, které bude začínat už v 10:00 a je součástí projektu „Mistři školám“. Přečtěte si informace k oběma zápasům.

Protože opakování je matka moudrosti, přidáme některá specifika utkání na Královce. Předně se vstupenky prodávají prostřednictvím portálu TICKETPORTAL (link najdete v bannerech na našem webu) nebo přímo na místě hodinu před zápasem a všechna budou „na místa“, tedy sami si vyberete místo. Cena vstupenek je v rozmezí od 120,- Kč do 350,- Kč podle jednotlivých sektorů. Pozor: na Královce nelze platit platební kartou.

Držitelé permanentek si zakoupí vstupenky v předprodeji nebo v pokladně před utkáním, tedy mohou si vybrat libovolné místo, a na základě předložení permanentky a vstupenky jim bude zaplacená částka proplacena zpět na dalším zápase NBL nebo BCL v Nymburce. Rovněž nabízíme vstupenky pro školy a kluby, které lze objednat prostřednictvím e-mailu (office@basket-nymburk.cz). Cena jedné vstupenky je 10,- Kč.


DOPRAVA A PARKOVÁNÍ

Přímo u haly jsou možnosti parkování velice omezené. Pokud pojedete vlastním autem, doporučujeme využít parkování na Letenské pláni a do haly to budete mít 10 minut pohodlnou chůzí. Na Letenské pláni je také zastávka MHD (tramvaj), nejbližší zastávka metra je Hradčanská na trase A. Ještě jsou k dispozici volná místa v autobuse, který bude odjíždět z Nymburka z náměstí v 16:15 hodin.


VSTUPY DO HALY

Do haly jsou celkem tři vstupy (pokud budete stát čelem k hale, první je ten vlevo)

1 – První je VIP vstup, který bude sloužit také ke vstupu novinářů. Na tomto místě budou k vyzvednutí rezervované vstupenky VIP nebo novinářské karty PRESS.


2 – Prostřední vstup, označený 2, slouží všem ostatním, kromě sektoru V a vstupenkám na sezení u palubovky (Courtside).


3 – Držitele vstupenek do sektoru V a sezení na palubovce (Courtside), využijí vstup služební, nejdále od Korunovační, který slouží také vstupu hráčů a technického personálu.



INFORMACE PRO NOVINÁŘE

Ke vstupu slouží vstup číslo 1 (VIP), odkud je označena cesta přímo na palubovku. MIXzona bude postavena přímo na palubovce vlevo od míst pro novináře v místě, kudy vycházejí a odcházejí hráči do šaten a bude k dispozici bezprostředně po zápase. Tisková konference se uskuteční v PRESS ROOM, který je ve třetím patře na straně, kde novináři budou sedět. Nejjednodušší je použít výtah, případně schody od VIP vstupu.





Projekt „Mistři školám“ má za cíl přilákat na utkání Kooperativa NBL co největší počet žáků základních škol z Nymburka. Proto utkání začíná v deset hodin. Je to poprvé v historii, kdy zápas nejvyšší soutěže bude odehrán dopoledne.


Obrázek

Pro žáky jsou připravené přestávkové soutěže o drobné ceny a také soutěž o nejlepší třídní transparent povzbuzující náš tým. Vítězové z každé ze tří nymburských škol se mohou těšit na třídní volnou vstupenku do Zábavního centra Mirakulum, který je hlavním partnerem čtvrtečního utkání.


Obrázek

Vzhledem k tomu, že věkový průměr diváků tohoto utkání bude určitě ojedinělý, rozhodli jsme se pro spolupráci s Agenturou Dobrý den z Pelhřimova, která vede Českou knihu rekordů a kuriozit. Chceme do ni zapsat věkový průměr diváků na jednom utkání nejvyšší české basketbalové soutěže. Z tohoto důvodu budou diváci (mimo školy) požádáni při vstupu do haly vyplnit lísteček s rokem narození. Věříme, že se nám podaří ještě v průběhu zápasu vyhlásit rekord, který bude navždy uveden v Knize rekordů a kuriozit.


Žákům škol, které přijdou dříve, dáme možnost v ostatních dvou tělocvičnách Sportovní centra si vyzkoušet dribling nebo střelbu na koš. Připraveny budou také ke koupi drobnosti v našem Fanshopu včetně plakátku a fotografií hráčů, které si pak děti budou moci nechat podepsat po utkání našimi hráči nebo hráči soupeře.  

 
vloženo: 14.11.2018 18:56 / přečteno: 5369x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.