VSTUPENKY NA TERMINÁLECH SAZKY

VSTUPENKY NA TERMINÁLECH SAZKY

Některé chyby při prodeji vstupenek pomocí Sazka terminálů se podařilo odstranit, některá omezení však stále platí.

Vstupenky lze od Nového roku kupovat i prostřednictví terminálů Sazky. Na úvod byly určité problémy, které vznikly z důvodu nedostatečného proškolení obsluhy. Abychom předešly dalším, zde je návod na nákup vstupenek na terminálech Sazky.


Vstupenku pomocí terminálů Sazky lze dvojím způsobem. V obou případech se vstupenky vyzvedávají a platí na terminálech Sazky, ale pouze v prvním případě lze prodat vstupenku přímo na konkrétní místo. Ve druhém případě vám terminál Sazky přidělí místo náhodně, respektive po aktuální úpravě budou místa nabízena podle „bonity“ příslušného sedadla s tím, že nejvyšší bonitu mají místa co nejblíže se středu haly.


Nyní oba dva způsoby prodeje:

První – s rezervací a možnost výběru konkrétního místa

Nejprve si rezervujte vstupenku na internetu. Buď můžete využít on-line aplikaci, která se používá pro předprodej vstupenek a dole pak odfajfkovat položku „Rezervace na Sazka terminály“ nebo na webu sazkaticket.cz  (https://www.sazkaticket.cz/Akce/Sport/Basketbal). U terminálu Sazky sdělte prodejci číslo rezervace nebo jednoduše zobrazte čárový kód rezervace na displeji vašeho mobilu. Vstupenku pak zaplatíte v hotovosti na terminálu.


Druhý – bez možnosti výběru konkrétního místa

Pro identifikaci zápasu je třeba tzv. ID akce, které prodejci řeknete případně ho vyhledá pomocí terminálu, vy ID zápasu najdete také na webu sazkaticket.cz  https://www.sazkaticket.cz/Akce/Sport/Basketbal). Sdělte prodejci počet vstupenek (v plné, příp. zlevněné ceně), terminál vytiskne dočasnou rezervaci s platností 15 min. V této variantě nelze vybírat konkrétní místo k sezení, systém však nabídne aktuálně to nejlepší volné. Po kontrole předložte rezervaci prodejci, který vám po zaplacení vytiskne vstupenku.


Pro příští sezonu máme v plánu dohodnout se Sazkou možnost vybrat sektor, do kterého chcete vstupenku koupit. Bude to chtít určitou úpravu v software, na kterou aktuálně není časové prostor.


 
vloženo: 15.01.2019 14:03 / přečteno: 5349x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.