FUTURESTARS V ITÁLII

FUTURESTARS V ITÁLII

Junioři USK FS postoupili do semifinálové skupiny 18. ročníku mezinárodního turnaje juniorů kategorie U19 „Citta de Lissone“, v italském Lissone, kde budou bojovat o postup mezi nejlepší čtyři týmy. 

Ve skupině sehráli s kanadským výběrem Hoop Factory Elite zatím nejlepší utkání turnaje, když se dokázali postupně vyrovnat s atletickým a agresivním pojetím kanadské hry, ve třetí čtvrtině dokonce dominovali a po atraktivním průběhu byli blízko vítězství, když ještě dvě minuty do konce vedli o čtyři body, v dramatické koncovce však kanadský tým velkým náporem otočil vývoj utkání (USK – Hoop Factory Elite 70:76) a potvrdil roli favorita turnaje. Po vítězství nad italským týmem (Triboldi Verona – USK 52:81) pak junioři postoupili do jedné ze dvou semifinálových skupin, kde s německým Urspringem a italským týmem Rimini budou bojovat o postup mezi nejlepší čtyři týmy. Ve druhé semifinálové skupině dominuje druhý kanadský výběr a španělský Torrelodones Madrid.   

Minižáci kategorie U12 bojují v jedné ze dvou čtyřčlenných skupin a stále čekají na vítězství, když v prvních dvou utkáních prohráli s italskými týmy Pezzini Morbegno a Piani Bolzano.

 

 
vloženo: 04.04.2010 18:48 / přečteno: 11840x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.