SOUSTŘEDĚNÍ VE SLOVINSKU

SOUSTŘEDĚNÍ VE SLOVINSKU

Po osmé za sebou do Slovinska, z toho po čtvrté v řadě do vyhlášených lázní Zreče, dorazila v úterý výprava Nymburka. Na známém místě v pohoří Rogla vystoupila po devítihodinové cestě autobusem i čtveřice reprezentantů a další členové realizačního týmu reprezentace, kteří se již připojili k ostatním.

Skvělý servis, vše pod jednou střechou a basketbalová hala vzdálená ani ne pět minut pěšky, to jsou zásadní výhody lázeňského komplexu v malebném lázeňském resortu Zreče uprostřed hor. Tým zde bude mít k dispozici jedenáct saun, tři bazény, speciální místnosti pro fyzioterapeuty, perfektně vyvážený jídelníček a vůbec vše potřebné, na co si vzpomene.

Zrece

„Slovinsko je basketbalová země, proto umí basketbal dělat. A to znamená nejen produkovat hráče, ale také starat se o týmy. To je pro nás to nejdůležitější. Slovinci vědí, co týmy potřebují, jak chtějí jíst, jak trénovat, jak regenerovat,“ řekl již dříve sportovní ředitel Nymburka Michal Ježdík.


Soustředění má několik cílů. Budovat týmovou chemii, připravit tým po kondiční stránce, dobře regenerovat a také vyladit ho po herní stránce. K tomu posledně jmenovanému mají pomoci herní tréninky a především přípravné zápasy.


I letos budou tři. Všechny se slovinskými týmy z tamější nejvyšší Telemach ligy. První přijde na řadu Rogaška, s tou se Nymburk utká ve Zreče ve „své“ tréninkové hale. Ke zbylým dvěma zápasům bude tým Ronena Ginzburga cestovat. V pátek pojede do Laška a v neděli cestou zpět do Nymburka se zastaví ještě v Domžale.

 
vloženo: 23.09.2015 10:46 / přečteno: 8124x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.