NYMBURK ZDOLAL I DOMŽALE

NYMBURK ZDOLAL I DOMŽALE

I ve třetím utkání na soustředění ve Slovinsku Nymburk zvítězil. Tentokrát si pro výhru zajel do Domžale, kde porazil místní prvoligový Hellios 83:77.

Nymburk do posledního herního testu před nadcházející sezonou vstoupil velice dobře a ujal se vedení 6:0. Pak ale přicházely zbytečné ztráty i fauly a soupeř šel do vedení. Ve druhé čtvrtině si ho však Nymburk vzal zpět a v poločase vedl o bod především zásluhou zlepšené obrany.


Ve druhé půli se hra českého šampiona nadále zlepšovala. Vedení o deset bodů soupeř ještě stáhl, ale Nymburk nepřipustil dramatický závěr a výhru si pohlídal.


Domácí tým hrál velice tvrdě a agresivně a tým Ronena Ginzburga s tím měl problém. Obrana v neděli celkově nebyla tak kvalitní především v řešení situací pick and roll. Nezdobily ji ani zbytečné fauly.


„Proti Domžale to byla kvalitní příprava, která nám mimo jiné ukázala i naše nedostatky. V první půli jsme špatně bránili a přebírali hráče soupeře. Oproti předchozím zápasům tady ve Slovinsku jsme častěji ztráceli míče a dělali hloupé fauly,“ nelíbilo se kouči Ronenu Ginzburgovi.


„Pozitivní je, že jsme se dokázali zlepšit ve druhém poločase. Lépe jsme pracovali v obraně a zlepšili jsme pohyb. Soupeř nás hodně prověřil svou agresivitou, která byla někdy až na hraně. Domžale je kvalitní tým a zápas měl již soutěžní náboj i atmosféru v hledišti. Těší mě, jakými výkony se někteří hráči prezentují,“ uzavřel trenér hodnocení pozitivně.


Body:

De Zeeuw a Vaughn 16, Dixon 12, Sant-Roos 10, Peterka 9, Welsch 6, Hruban a Houška 4, Randle, Svoboda a Kříž 2.

 
vloženo: 27.09.2015 21:00 / přečteno: 7989x
 
« Zpět

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.