DĚTSKÝ DEN MĚL VELKÝ ÚSPĚCH

DĚTSKÝ DEN MĚL VELKÝ ÚSPĚCH

V neděli před zápasem VTB ligy s Nižným Novgorodem se konal ve Sportovním centru Dětský den, Akci uspořádal klub ČEZ Basketball Nymburk ve spolupráci se Sportovním centrem a městem Nymburk a setkala se s velkým ohlasem.

Kapacita Dětského dne byla již dopředu naplněna. Všichni se těšili na mimořádnou akci pro děti i rodiče, kterou na závěr ozdobila možnost sledování basketbalového zápasu Nymburka, nakonec vítězného. Po registraci účastníků se zhruba kolem poledne přemístili rodiče s dětmi na oběd do jídelny Sportovního centra. Nikdo nechtěl strávit následující hodiny na lačno a tak byl o oběd za zvýhodněnou cenu velký zájem.


Po něm se již všichni přesunuli do jednoho ze sálů, kde bylo již všechno nachystáno na dílničky. Děti si pod vedením lektorek z nymburského Centra pro všechny vyráběli basketbalového sněhuláka z papíru. Největší zájem byl ale o vodní radovánky ať už v bazénu, nebo v regeneračním centru, kam se všichni po dílničkách přemístili a setkali se zde i s nově příchozími. Radost dětí i rodičů ze společně strávených chvil ve vodě byla veliká.


Ještě ale zdaleka nebyl konec. Z vody nastal hromadný přesun do sportovní haly, kde se děti pod vedením cvičitelek a za pomoci mladých hráčů z Basketbalové akademie pořádně vyřádili u různých sportovních her. A také se soutěžilo o ceny od basketbalového klubu či od města Nymburk.


Pak už nastal čas zápasu a děti s rodiči měli na výběr. Buď sledovat utkání v hledišti, nebo jít do dětského koutku shlédnout divadelní představení ochotnického spolku. Obě možnosti byly dobré volby. Pokud děti zvolili tu druhou, mohly v po celou dobu akce otevřeném dětském koutku také vymalovávat obrázky, házet si na koš nebo si hrát s hračkami. Kolem šesté hodiny večerní si poslední účastníci vyzvedli své věci z šatny a hodně povedený Dětský den skončil.


Na závěr je třeba poděkovat významnou pomoc všem, kteří se na přípravě a průběhu akce podíleli. Jmenovitě však paní ředitelce Sportovního centra Monice Bezděkové, která Dětskému dni věnovala svou velkou vstřícnost. Díky pozitivním ohlasům na Dětský den se již nyní rodí plány, jak úspěšnou akci zopakovat.


Výběr fotografií najdete ve fotogalerii    

 
vloženo: 12.01.2016 07:22 / aktualizováno: 12.01.2016 07:25 / přečteno: 8814x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.