NOVÁ DVOJKA MODERÁTOREK

NOVÁ DVOJKA MODERÁTOREK

Pro zbývající domácí zápasy v této sezoně pro vás chystáme překvapení. A to hned dvojité. Počínaje pondělním utkáním s Avtodorem Saratov vás budou přestávkovým programem provázet dvě mladé slečny moderátorky Kristýna Petráková a Magdaléna Šumpíková, resp. pokaždé jedna z nich. Věříme, že Kiki s Majdou upoutají vaši pozornost a zlepší pro vás úroveň zábavy při zápasech.

Jedenáctiletá Kristýnka a třináctiletá Magdalénka mají i přes svoje mládí s moderováním zkušenosti. A zdaleka nejen s tím. Obě účinkují v dětské zábavní show TV Stars, navštěvují Letní i Zimní hereckou školu a úspěšně se věnují hudebním i divadelním aktivitám.


Kiki

KIKI chodí do páté třídy a pochází z Milovic. Od čtyř let zpívá a hraje na flétnu, od šesti také na klavír. Čtyři roky navštěvovala sborový zpěv, nyní se intenzivně věnuje především zpěvu sólovému. Získala druhé místo v mezinárodní pěvecké soutěži a natočila již několik písniček.


Kromě toho miluje divadlo a chtěla by se stát herečkou nebo muzikálovou herečkou. Účinkuje v roli Kláry v muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway a od září ji můžeme vidět také v novém muzikálu Alenka v kraji zázraků v Divadle Hybernia. Kiki má také zkušenosti z natáčení filmů, seriálů i reklam. A absolvovala akreditační kurz Dětské televize Media TV. Má ale ráda i sport. Nejvíce ji baví snowboarding a plavání.


Majda

MAJDA chodí do osmé třídy ZŠ s rozšířenou jazykovou výukou a je ze Staré Lysé. Od pěti let se věnuje hře na klavír, flétně, baletu a tanci, sborovému a nyní sólovému zpěvu u paní Marcely Březinové. Slavila medaile z mezinárodních pěveckých soutěží a natáčí písničky. Účinkovala v dětských muzikálech při ZUŠ Lysá nad Labem. Říká o sobě, že se má stále co učit a ráda zkouší vše, co je nové. Má zkušenosti na jevišti i před kamerou. Vidět jste ji mohli ve filmech a seriálech Hodinový manžel, Všechny moje lásky, Fotograf, Vyprávěj, Norská pohádka, Jak básníci čekají na zázrak nebo Křižáček. Účinkovala v muzikálech Večer plný hvězd, Král zbojníků, Stroj času, Inspekce vodníků, Z pohádky do pohádky a dalších. Absolvovala také akreditační kurz a stala se reportérkou dětské televize Media TV. I Majda sportuje. Jezdí na koni, na waveboardu, plave, hraje badminton.

 
vloženo: 20.03.2016 20:13 / přečteno: 9074x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.