ZBÝVÁ POSLEDNÍ KROK

ZBÝVÁ POSLEDNÍ KROK

Ještě jeden zápas a sezona je u konce. Tedy pokud hráči Nymburka zvládnou to, co od nich každý očekává. A to je vyhrát i třetí zápas finálové série s Děčínem a získat 12. titul v řadě. Utkání začíná ve 20.05 ve Sportovním centru.

Pokud Nymburk ve středu opravdu zvítězí, zakončí sezonu se 79 soutěžními zápasy na kontě. A to je pořádná porce. Proto by nikdo nechtěl finále prodlužovat. Navíc prohra v domácím zápase v momentě, kdy všichni přišli slavit, by zaváněla blamáží. A hráči to dobře vědí.


„Vítězství? To od nás očekávají úplně všichni. Teď si nechat vzít sérii, nebo vůbec prohrát zápas, by byla strašná škoda a velké diletantství z naší strany. To si prostě nechceme a nemůžeme dovolit. Chceme to ukončit, oslavy budou připravené a my to samozřejmě nechceme zkazit,“ řekl ještě před pondělním odjezdem z Děčína Vojta Hruban.


Děčínský kouč Pavel Budínský by si samozřejmě přál ještě jednou vrátit finále dál po proudu Labe a znovu zažít atmosféru, o kterou se postaralo bezmála 5000 fanoušků na zimním stadionu.


„Nebudeme mít hlavy dole, ke třetímu utkání chceme přijet s myšlenkou na výhru a uděláme všechno pro to, abychom tuto situaci ještě zdramatizovali. Vypadá to jako absurdní, ale máme to napsané v erbu,“ burcoval svůj tým.


Jeho Nymburský protějšek bude určitě v kabině apelovat na maximální koncentraci, protože ví, že tahle cesta povede ve středu k úspěchu.


„Vím, že ještě není hotovo. Musíme zůstat v klidu, nohama na zemi a soustředění, protože znám děčínského trenéra. Ten se nikdy nevzdává. Nicméně všechno máme ve svých rukou a hlavně hlavách. Pokud k zápasu přistoupíme tak, jako k tomu v Děčíně, měli bychom to dokončit. Vím, že hráči si to plně uvědomují a věřím, že ve středu udělají ten poslední krok,“ dodal litevský kouč.

 
vloženo: 19.05.2015 18:15 / přečteno: 9388x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.