HRÁČI DĚKOVALI HLAVNĚ FANOUŠKŮM

HRÁČI DĚKOVALI HLAVNĚ FANOUŠKŮM

Skvělou atmosféru v rekordně narvané děčínské hokejové hale si pochvalovali i nymburští hráči, kteří po druhém finále děkovali svým fanouškům, že i proti domácí přesile byli pořádně slyšet. A také padla zmínka o tom, pro který tým byla palubovka a koše byli vlastně „domácí“.

Luboš Bartoň

Zápas nebyl jednoduchý, jak vypadá konečné skóre. Neříkám, že jsme na začátku zaspali, ale dlouho jsme nedali koš a držela nás obrana. Stejně jako celou sérii. Bráníme zatím dobře. Dvakrát jsme udrželi Děčín na šedesáti bodech, takže určitě spokojenost. 2:0 je po dvou zápasech výborný výsledek.

Derek Raivio

Byl to dobrý zápas, který jsme rozhodli ve druhé polovině. Měli jsme dobrou obranu, útok i celkové týmové pojetí. Všichni jsme se oproti poslednímu zápasu hodně zlepšili. A Christian hodně zamakal v posilovně a to dneska platilo. Jeho svaly už dost stagnovaly.

Christian Burns

V druhém poločase jsme přidali hodně intenzity, což se pozitivně projevilo v obraně. Vliv na výsledek měla i naše širší lavička. No a jak říká Derek, trochu jsem to před druhým finále nafoukl, bylo to potřeba.

Vojta Hruban

Bylo to krásné utkání ve vynikající atmosféře, kterou jsme si všichni užili. Paradoxně pomohla víc nám než Děčínu, protože bylo vidět, že když z nich opadl počáteční lauf, tak byli takoví sešněrovaní a přehecovaní. Udělali spoustu hloupých faulů a takových věcí, které je hrozně držely zpátky. Kdybychom dokázali dát pár lay upů navíc, mohlo být utkání rozhodnuté daleko dřív. Třeba já jsem to tam mohl dneska házet horem spodem, kopat do toho, a dopadlo by to úplně stejně. Naštěstí to tam padalo jiným, takže se tomu už můžu jenom smát, ale byla to velký krize.

A jak pomohlo, že palubovka a hlavně koše jsou ty, na které hrajete v Tipsport areně Eurocup?

Mně to moc nepomohlo. Možná to trošku znát bylo, hlavně kvůli prostorové orientaci, ale spíš to bylo tím, že jsme zvyklí mnohem víc než Děčín hrát v hokejových halách. To nám problém nedělá.

Co bys vzkázal naším fanouškům, kteří celý zápas bojovali proti děčínské převaze?

Že byli skvělí. Chtěl bych jim poděkovat, že přijeli a v takovém hojném počtu a že opravdu byli v takové přesile slyšet. Doufám, že výborný atmosféra bude i doma.


Petr Benda


Zápas vypadal podobně jako v Nymburce, aspoň ten začátek, kdy soupeř vyvinul velký tlak v obraně i v útoku, ale my jsme se s tím dokázali vypořádat. Postupem času, po nějakých pěti sedmi minutách jsme začali přebírat otěže. Do poločasu jsme vedli o sedm bodů a ten druhý už byl celý v naší režii. Tam jsme předváděli v útočné i obrané polovině perfektní zápas. Myslím jeden z nejlepších v play off. Taky jsme byli ocenění tím, že jsme vyhráli takovým rozdílem.


Jak bys zhodnotil atmosféru a nymburský příspěvek k ní?


Naši fanoušci byli slyšet hned od rozcvičení a za to jim patří dík. Proti takové převaze není jednoduché být slyšet a hodně nám dali pocítit svou podporu tady. Atmosféra v Děčíně bývá vynikající i v jejich menší hale a tady to bylo ještě větší. Já můžu jen poděkovat, že nám přivezli naší palubovku a naše koše.

 
vloženo: 19.05.2015 16:42 / přečteno: 9188x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.