PROGRAM TŘETÍHO FINÁLE KNBL

PROGRAM TŘETÍHO FINÁLE KNBL

Třetí finále Kooperativa NBL se neodkladně blíží a proto pro vás máme program aktivit, které kromě skvělého basketbalu chystáme. Vše začne ve středu 20. května v 18.30 na náměstí, kde se fanoušci sejdou ke společnému pochodu na zápas. Dále nebude chybět pivo a limo zdarma, vystoupení cheerleaders ani poločasová soutěž.

A co dalšího pro vás chystáme? Jak už bylo řečeno, pochod fanoušků na třetí finále začíná v 18. 30 na náměstí. O čtvrt hodiny později se průvod vydá směrem k Sportovnímu centru za doprovodu našich trumpetistů. S sebou vlajky, dresy, šály, čepice či klubová trička. Zkrátka všechno, co má nymburské barvy. Pojďme společně městem podpořit náš tým v cestě za titulem. V hale pak bude čekat vychlazená odměna. Pivo a limo zdarma do vyčerpání zásob. A k tomu 500 ks fandících tleskátek. Hala se otevírá v 18.45.


Ještě před zápasem předá gen. manažer ČEZ Basketball Nymburk Rudolf Šimeček společně s Radoslavem Rančíkem speciální vozík pětileté Martince Maňáskové z Opolánek. Na jeho pořízení jste přispěli vy všichni, kteří jste si během play off zakoupili vstupenku na domácí zápas Nymburka. Více ZDE.


Poté už přijde na řadu nástup a představení hráčů a česká hymna, kterou stejně jako v prvním finále zahrají naši trumpetisté. Budeme jedině rádi, pokud je slovy doprovodíte vy, fanoušci v hale. Po hymně vám hráči hodí do hlediště podepsané míčky Molten.


Bezprostředně před zápasem dojde k představení nové trofeje pro vítěze Kooperativa NBL.


V přestávce mezi první a druhou čtvrtinou bude oceněný úspěšný tým nymburské Basketbalové akademie U15, který se probojoval do letošního Final 8 a získal na něm republikové 5. místo.


V poločase pak uvidíte vystoupení našich Prague Stars Cheerleaders, které za sebou mají skvělou reprezentaci na právě skončeném Mistrovství světa v hokeji v Praze. Nebude chybět poločasová soutěž a také další ocenění nymburského úspěšného týmu. Tentokrát půjde o svěřenkyně kouče Daniela Kurucze, který dovedl naše ženy v ŽBL ke čtvrtému místu.


I v další přestávce mezi třetí a čtvrtou čtvrtinou vystoupí Prague Stars Cheerleaders. Co bude po zápase, záleží nejvíce na hráčích. Pokud zvítězí, nemůže odstartovat nic jiného, než mistrovské oslavy 12. titulu.

 
vloženo: 18.05.2015 20:30 / přečteno: 8807x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.