DOPROVODNÝ PROGRAM 1.FINÁLE

DOPROVODNÝ PROGRAM 1.FINÁLE

Blížící se finále je už za dveřmi a bude opět prošpikované doprovodnými akcemi. Podívejte se, co nás/vás, prostě všechny, co přijdou, čeká.

Hned u vstupu do haly, pokladna a hala se otevírá hodinu před zápasem, tedy v pět hodin, prvních dvě stě diváků čeká v „mrožáku“ zmrzlina Mrož, kterou zajišťuje firma Prima. Točené Postřižinské pivo pro dospělé a točená limonáda pro děti bude opět zdarma.

 

Prvních 100 zájemců získá voucher na 14 dní sledování DIGI TV přes internet ZDARMA. Stačí vám jen zadat kód a můžete sledovat DIGI TV na PC, mobilu případně na tabletu. Vyplníte u hostesky váš kontakt, dostanete od ní voucher a DIGI TV se na 14 dní ihned spustí. Pokud přijdete později, budete moci u hostesek v barvách DIGI TV získat leták na 50% slevu na DIGI TV po dobu prvních šesti měsíců.

 Obrázek

DIGI TV nabízí přes 100 televizních stanic pro celou rodinu. Vysílá jak přes satelit, tak přes internet. Sportovní fanoušci zde navíc najdou oblíbené Digisporty s exkluzivními přenosy z anglické Premier League, německé Bundesligy, tenisových turnajů ATP a spoustu dalších atraktivních sportů.

DIGI TV přes internet, to je živé televizní vysílání s funkcemi moderní televize – přehrání pořadu od začátku, posun v čase, 7denní televizní archiv všech odvysílaných pořadů, přehledný televizní program, nahrávání pořadů nebo například chytré vyhledávání v archivu.

 

V hale bude opět instalovaná velkoplošná obrazovka, kde se budou pomocí speciální režie odbavovat různé zábavné obsahy pro diváky jako kiss cam, infografika a podobně. Vstup hráčů na palubovku se zahalí  do ohňů. O muziku před zápasem, v přestávkách se bude starat extra DJ a finále bude provázet jako moderátor Tomáš Budka, kterého znáte z komentování z České televize.

 

Před zápasem bude předán šek na peníze, které byly vybrány při akci Každá koš pomáhá. Po nástupu hráčů na palubovku zamíří z rukou hráčů ČEZ Basketball Nymburk¨třináct míčků Molten s podpisy našich hráčů. Českou hymnu odtroubí ze středového kruhu naše dechová sekce, která se pak bude starat o hudební doprovod při zápase. Chybět nebudou cheerleaders Queennies z taneční školy Easy Dance 2000.

 

O poločase máme tu čest představit a poděkovat dalším našim úspěšným týmům, které bojovaly na republikové úrovni. Na začátku poločasové přestávky to bude A-tým žen, které získaly bronzové medaile jak v Českém poháru tak v ŽBL. Na konci přestávky budou oceněny dva týmy Basketbalové akademie Nymburk – U13 za 9.místo v Národním finále a junioři U19 za druhé místo na Mistrovství ČR.

 

Také bude poslední možnost vyhrát v Lucky shotu se společností Barton 10.000 Kč při střele z poloviny hřiště.

 
Ke všem těmto doprovodným akcím se bude také hrát první finálový zápas našeho týmu proti BK Opava :-)  Věříme, že si zápas, který slibuje dramatickou podívanou , nenecháte ujít. Vzhledem k systému se může jednat o poslední domácí zápas této sezony. 
 
vloženo: 18.05.2018 10:23 / přečteno: 6974x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.