DNES POPRVÉ

DNES POPRVÉ

Dnes nastoupí ke svému prvnímu zápasu proti Vyšehradu naše nová posila Giorgios Tsiaras. Po třech trénincích s týmem a jednom individuálním se pokusí co nejlépe zapojit do týmu. 

Jak ses dostal k angažmá v Nymburce?
Někdy minulý týden mi zavolal agent, že by o mě měl Nymburk zájem. Takže jsem si o Nymburce zjistil absolutně všechno, jak to tady chodí a podobně. Největším důvodem bylo to, že je Nymburk známý v evropských soutěžích.
Věděl si něco o basketbalu v České republice?
O lize nevím nic, o Nymburku toho vím o mnoho víc. Nymburk hraje Eurocup a tudíž je jednoduché o něm něco vědět. Pamatuji si ho i z předchozích let, protože předloni hrál v ULEB Cupu s Panelliniosem a ještě předtím pohár FIBA proti Maroussi. Z toho nebasketbalového pohledu jsem o Čechách hodně slyšel, ale nikdy jsem tu nebyl. Takže se těším až to tu trochu poznám...
A co nějaká jména z nymburského týmu?
Ano, pár z nich jsou jak v současnosti tak i vminulosti známá jména v Evropě. Osobně ale znám pouze Arthura Leeho, protože on hrál v Larisse stejně jako já, ovšem v jiném týmu. Já hrál za Olimpia Larissa, Arthur za AEL Larissa. Než jsem přijel do Nymburka kouknul jsem se i na svoje spoluhráče na internetu, viděl jsem nějaké zápasy Eurocupu.
Jaká jsou tvoje očekávání?
Především to jsou cíle, které má klub a já se na nich chci podílet. Vyhrát ligu a Český pohár. Bylo by i skvělé pomoci k postupu do poslední osmičky týmů Eurocupu. Důvodem proč jsem přišel bylo to, že jsem nedostával v PAOKu dostatek minut. Proto bych byl rád, abych v Nymburce dostal větší důvěru a minutáž a abych v každém zápase pomohl svému týmu k vítězství.

Přejme Giorgiovi, aby se dostal na palubovku a mohl ukázat, co v něm je. "Ze šestky snad ani jednou neminul," utrousil na včerejším večerním tréninku fyzioterapeut Jiří Šmíd.  

 
vloženo: 17.02.2010 09:02 / přečteno: 11197x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.