SKUPINU ZAKONČÍME V DUBLINU

SKUPINU ZAKONČÍME V DUBLINU

S již vybojovaným postupem v kapse odletěl Nymburk do velmi exotické basketbalové destinace dokončit svůj program základní skupiny F Fiba Europe Cupu. V irském Dublinu se zítra utká s výběrem tamější profi soutěže, který hraje pod názvem Hibernia Basketball.

Tento projekt, dá-li se tak Hibernia nazvat, končí svou úvodní sezonu v evropských pohárech. Že byl ve FIBA Europe Cupu pouze na zkušenou, naznačují výsledky. Hibernia všechny své zápasy vysoko prohrála, nejvíce právě v Nymburce, a skončí na posledním místě. To Nymburk má postup zajištěn. Bez ohledu na výsledek postoupí z druhého místa.


„Přesto bychom nechtěli připustit nějaké překvapení na náš účet. Máme v Evropě nějaké jméno a prestiž a to nás zavazuje zápas zvládnout. Je to soutěžní souboj jako každý jiný, proto do něj chceme vstoupit s maximálním soustředěním a rychle ho rozhodnout,“ řekl nymburský kouč Ronen Ginzburg s tím, že by rád maximálně rozložil síly a nechal odpočívat nejvytíženější hráče před nadcházejícím náročným programem.


„V příštích 18 dnech hrajeme šest těžkých zápasů. To znamená zápas každý třetí den plus cestování. Jedou s námi mladí hráči, kteří nedostávají tolik příležitostí, proto bych je rád využil,“ uvedl Ginzburg zejména na adresy Matěje Svobody a Theodora Dlugoše, ale i dalších. „Důležité je, abychom se nám zase někdo nezranil,“ dodal kouč, kterému se do sestavy vrací centr Julian Vaughn.


Zápas začíná v Dublinu ve 20.30 a živě ho opět můžete sledovat na Youtube kanále FIBA Europe.

 
vloženo: 01.12.2015 16:41 / přečteno: 8639x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
ČEZ
STARLIFE
J&T BANKA
GEOSAN THETA
EPL COND
Velišek  - Podpěra
ADIDAS
LION SPORT
AUTOSALON LOUDA
CAR 4 WAY
Dr. MAX
Renomia
Zepris
VIS
Město Nymburk
Elektro Kutílek
Datonet
DP ComTel
Špára STK
Nota Bene
FALDO
Louda Reality
Crystal Bohemia
Wobenzym
Louda Alform
Inkospor
Barton
Jimsoft s.r.o.
C.L.P.A.
CASIA TOUR
hala
XXL
Hyundai
Molten
Česká televize
Kooperativa
AGEL
Pivovary Lobkowitz
ONDRÁŠOVKA
Redside
VALBEK
Rozehnal a Kuchař
ZENIT
SPORT
Finance Habitation
SUBTERRA
Sev.en EC
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.